Kate verklapt Williams ‘meest irritante en rommelige gewoonte’

De prinses van Wales windt er geen doekjes om.

Hoewel het Britse koningshuis vaak in de spotlights wordt gezet, weten we allemaal eigenlijk maar vrij weinig over het ‘echte leven’ van de royals. Want: hoe zijn Wills en Kate achter die grote paleismuren? Hoog tijd om dat eens uit te zoeken dus!

Het échte leven

Nog niet zo heel lang geleden konden we al een kleine sneak peek zien van het leven achter de paleismuren. Zo deelden de prins en prinses van Wales op hun Instagram-account hoe de twee zich klaarmaakten voor de monumentale kroning van koning Charles. Toch vonden de volgers dat niet genoeg, en vragen zich daarom nog steeds af hoe het échte leven van de Walesjes is.

Pizza’s en banken

Ook nieuwssite Express vond dit een dringende vraag en dook de archieven in. En wat blijkt? William heeft een wel heel erg rommelig trekje. Enne, daar is Kate allesbehalve blij mee. Zo verklapte ze in 2018 de meest irritante en rommelige gewoonte van haar man. De twee bezochten toentertijd een RAF-basis in Cyprus om militairen te ontmoeten die op het eiland dienden en om een nieuwe recreatiefaciliteit te openen.

Zowel Kate als William keken hun ogen uit in het nieuwe gebouw, waarop William de mensen waarschuwde met: “Houd de pizza’s uit de buurt van de banken!” Waarop Kate meteen reageerde met: “Jij bent daar zelf ook een nachtmerrie mee!” Ha, busted Wills!

Afhaalmaaltijden

Maar dat is niet het enige voedsel wat Kate zover mogelijk bij de bank vandaan wil hebben. Zo onthulden het koninklijk paar ook al eens eerder dat ze dol zijn op andere afhaalmaaltijden. “Curry, absoluut”, antwoordde Kate in 2017 op de vraag welke afhaalmaaltijd ze het lekkerst vond. Ook onthulde ze toen meteen dat ze haar afhaalmaaltijden niet vaak hoefde te delen, aangezien William totaal niet houdt van pittig eten. Vervelend… 😉

Bron: Mirror | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws