Jennifer Lawrence en haar ietwat bijzondere schoeisel op het Cannes festival

De actrice stal er in ieder geval de show mee!

Het is deze week weer tijd voor hét jetset-evenement van het jaar: het filmfestival van Cannes. Menig royal, celeb en andere A-listers waren van de partij om hun mooiste en elegantste outfit te laten zien, zo ook Jennifer Lawrence. Echter, was het dit keer niet de jurk die de tongen losmaakte, maar haar ‘bijzondere’ schoenenkeuze. 

Teenslippers

Zeg je Cannes, zeg je pure luxe. En dan al helemaal wanneer het jetset-event van het jaar er plaatsvindt. Toch leek Jennifer Lawrence daar tóch anders over te denken. Zo verscheen de actrice in een prachtige rode lange jurk van Dior waar je in eerste instantie haar schoenen niet eens onder kunt zien. Maar als Jennifer ineens over de rode loper drapeert, en ze met de trap naar beneden moet, viel er nogal iets op aan haar schoenenkeuze. Want wat bleek? Jennifer verscheen namelijk met zwarte teenslippers op het festival – dat verder een notoir strenge dress code heeft.

Jennifer
Bron: NL Beeld

En hoewel de actrice de zwarte teenslippers net zo hard rockte als high heels, zagen we een tijdje later dat ze haar slippers toch maar even had omgeruild. Wellicht speelde de herinnering aan haar val van de trap tijdens de Oscars in 2013 nog door haar hoofd?

Twee looks

De rode extravagante jurk is echter niet de enige look die de actrice showde tijdens het festival. Ze droeg in de avond namelijk nóg een outfit van Dior. Enne, waar je in de rode jurk geen glitter kon spotten, kon je er met haar evening look niet meer omheen. De nauwsluitende avondjurk met dunne bandjes en een halslijn met ruches en open rug, liet de actrice letterlijk en figuurlijk schitteren. Er zat zelfs nog een royal touch aan deze look door de bijpassende stola die een koninklijke sleep vormde. Wij zijn fan!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws