Tijd voor diamanten: welk couture-uurwerk van Balmain kies jij?

Twee stralende nieuwe kunstwerkjes: welk model kies jij?

Met Balmain heb je altijd unieke haute couture om je pols. En de nieuwste horloges in de collectie Balmain de Balmain zijn sprankelender dan ooit. Twee kunstwerkjes met een oogverblindende look: voor welk model ga jij?

Vleugje sparkle

Balmain weet wel wat wij willen: diamanten! Het high end horlogemerk heeft voor zijn twee nieuwste uurwerken in de iconische Balmain de Balmain-collectie elegantie en verfijning gecombineerd met een vleugje sparkle. De lunette is namelijk versierd met maar liefst 56 fijn geslepen witte diamanten (Top Wesselton), met een totaal van 0.22 karaat.

balmain

Stijlvol switchen

Je hebt keuze uit twee verschillende wijzerplaten. De zilveren versie is opgesierd met het signature Balmainmotief van elegante arabesken, de witte parelmoeren creatie met een subtiele gravure van de zon en wolken. Uiteraard is ook aan een stylish bandje gedacht. Dit is gemaakt van stainless steel, met verfijnde schakels voor extra comfort. Wedden dat je dit juweeltje nooit meer af wilt doen?

Hoe het heurt

Twijfel jij aan welke kant je het horloge moet dragen? Volgens de etiquette draag je het om de pols van je niet dominante hand. Dus rechtshandigen dragen hem links. Dat is handig omdat je dan de knop beter kunt bedienen. Goed om te weten!

Altijd een match

Een uurwerk met veel speciale functies, of een meer algemeen model dat past bij elke outfit (chic, casual, modern, klassiek) of draag je graag iets met de wow-factor? Als je dat hebt bepaald, wordt het makkelijker kiezen. Liever toch geen diamanten? Balmain heeft voor elke pols (én look) wel een passend horloge. Van een klassiek uurwerk met een gouden randje, tot een bicolour-model dat altijd bij je outfit past. Keuze te over!

Voor welk uurwerk kies jij?

Bron & Beeld: Balmain

Laatste nieuws