Charlene maakt indruk in glitter bij zakenevenement

Charlene straalt – letterlijk!

Waar Charlene ook gaat of staat: de prinses van Monaco weet altijd te stralen in de spotlight. Soms bijzonder letterlijk, zoals deze week in een bijzonder sparkly kleedje bij een luxe-evenement.

Monte Carlo

Denk je aan een evenement van de Financial Times, dan denk je wellicht aan maatpakken. Mantelpakjes. Misschien een goede jumpsuit – maar veel glam verwacht je niet direct, n’est-ce pas?

Maar goed, al die zakenlui hebben nu en dan ook wel trek in een verzetje, en organiseren dan een groots gala zoals eerder deze week in Monte Carlo. En daar komt natuurlijk de jetset op af – tja, als je toch in de buurt bent voor het filmfestival van Cannes…

Business in glitter

En een beetje van die red carpet glam is ook overgewaaid naar het Financial Times-evenement, blijkt. Aan de arm van manlief prins Albert, die als eregast ook een praatje mocht houden, kwam Charlene opdagen bij het FT Business of Luxury-evenement. Want tja, als ze daar in Monaco érgens iets van weten, dan is het wel luxury, natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FT Live (@financialtimeslive)

Voor de gelegenheid ging Charlene gekleed in een asymmetrische japon waarin haar gespierde schouders goed uitkwamen – en droeg zij haar donkere haar in een pittig kuifje omhoog. De donkerbruine kleur van Charlenes nieuwe kapsel bevalt duidelijk goed, want de Doorluchtige Hoogheid kwam weer glimlachend voor de dag.

Drukke week

Overigens is dit niet het enige evenement waar de Monegaskische royals deze week bij aanwezig zijn. Zo hebben we de Casiraghi’s de afgelopen week al enkele malen gespot op de loper in Cannes, en is prins Albert al meerdere malen opgedoken bij evenementen in de aanloop naar de Grand Prix van dit weekend.

Bij die Grand Prix verwachten we natuurlijk ook Charlene weer te zien, en wie weet: ook twins Gabriella en Jacques? Fingers crossed voor een hoop vrolijke familiekiekjes langs het circuit!

Bron: Instagram @hello_monaco | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws