Wow! Zo zag Peter Gillis er vroeger uit

Peter Gillis mét haar? Zo zag dat eruit!

Hij is niet meer uit de spotlights weg te denken: Peter Gillis is razend populair vanwege zijn hitserie Massa is Kassa. We kennen hem dan ook met z’n eeuwige kale kop en zakelijke jasjes of casual polo’s. Maar vroeger zag Peter er héél anders uit!

Quote 500

Als eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken heeft de ondernemer goed geboerd. Ook z’n status als tv-ster bij SBS6 heeft hem natuurlijk geen windeieren gelegd. Peter heeft dan ook regelmatig in de Quote 500 gestaan – dus dan weet je dat je tot de absolute top behoort.

Toch heeft de ondernemer deze toplijst niet élk jaar behaald. En daar had hij bést wel een mening over, zo deelde hij in 2021 met Panorama. “Gelukkig weet ik zelf beter”, aldus de investeerder. “Zelf nog de Quote 501 uitgebracht voor de humor. Maar ja, het zal wel zo zijn, laat maar gaan. Kijk, ik ben ondertussen schuldenvrij en ik heb elf vakantieparken. Daar weet ik de waarde wel van. Ik zie het positief in.”

Hoewel hij het niet eens kan worden met de samenstellers van de lijst, deelde Peter in datzelfde interview dat hij Quote als blad nog altijd respecteert. “Kijk, er staan gewoon mooie verhalen in van mensen die met niets begonnen zijn. Dat vind ik prachtig en daar heb ik heel veel respect voor.”

Breuk

Natuurlijk is Peter Gillis niet geheel onomstreden. Zo heeft hij het al meermaals aan de stok gehad met verschillende gemeenten omdat hij zich niet aan de regels zou houden qua huisvesting van arbeidsmigranten.

Daarnaast was Peter lange tijd samen met zijn vriendin Nicol Kremer, maar gingen de twee eind 2022 temidden van een hoop commotie uit elkaar. Zo zou er sprake geweest zijn van mishandeling, waar Nicol destijds geen aangifte wilde doen. Wel had zij een zogenaamde ‘belastende verklaring’ afgelegd, aldus de officier van justitie.

Maar hoewel het anno nu moeilijk voor te stellen is, ging Peter niet altijd door het leven met een kale kop. Naast een volle kop met haar, hield Peter er zelfs een stevige snor op na! Hoe dat eruitzag? Dat zie je op de volgende pagina!

Laatste nieuws