Aha: zo gaat het nu met prins Alberts buitenechtelijke dochter

De oudste dochter van prins Albert kan een aardig deuntje zingen, blijkt.

Dat de Monegaskische prins Albert vóór zijn rol als brave huisvader regelmatig naast de pot piste, is inmiddels bekend. Hier zijn (minstens) twee buitenechtelijke kinders uit voortgekomen, waarvan we dit weekend nog eentje terugzagen bij de feestelijke evenementen rond de Grand Prix van Monaco.

Grimaldi’s

Het heurt natuurlijk niet als royal: flink de bloemetjes buiten zetten en kinderen verwekken bij dames die je niet al getrouwd hebt. Toch deed prins Albert dit met enige regelmaat voor hij met zijn Charlene in het huwelijksbootje stapte. Van een lijst met verschillende vrouwen die claimen dat zij een kind van de prins op de wereld hebben gezet, heeft Albert er twee erkend: oudste dochter Jazmin Grace Grimaldi en zoon Alexandre Grimaldi-Coste.

En die eerste maakte dit weekend een uitstapje bij het F1-gala, waar ook vader en stiefmoeder zelf bij aanwezig waren.

Showbizz-tijger

De inmiddels 31-jarige Jazmin is Alberts oudste dochter, die in 1992 het levenslicht zag in Californië. De jongedame is opgegroeid in de VS, en kreeg pas in haar tienerjaren de bevestiging dat zij prinselijk bloed had via haar vader. Hoewel zij geen plekje heeft in de lijn voor de troon, kan Jazmin sinds de bevestiging van wie haar vader is wel rekenen op een hoop (financiële) steun vanuit huize Grimaldi.

Ondertussen zit de Amerikaanse niet stil, en werkt zij hard aan een carrière als actrice en zangeres. Enne…zij kan best een aardig moppie zingen, bewees ze dit weekend vanaf een jacht in de haven van Monaco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Daarnaast maakte Jazmin dit weekend haar opwachting bij het feestelijke gala ter ere van de F1-race, en dat deed zij in een lekker extravagante outfit. Een béétje over the top? Sure. Maar goed, when in Monaco…

jazmin grimaldi
Beeld: NL Beeld

De in het oog springende jurk is van de hand van designer Jean-Louis Sabaji, van wie we de afgelopen week bovendien meerdere prachtige outfits hebben gezien in Cannes. Daarnaast verscheen zij met long-time parter Ian Mellencamp aan haar zijde als schitterend accessoire. De twee zijn inmiddels al meer dan zes jaar heel gelukkig samen.

Een kleine blik op Jazmins Instagram-pagina verraadt dat de jonge actrice zelf nog altijd hard aan de weg timmert en zich onderdompelt in het acteursleven met kleinere onafhankelijke theaterproducties.

Ook uploadt Alberts oudste dochter nu en dan humoristische video’s waarin zij in allerlei verschillende rollen kruipt. Nu is het nog wachten op de grote doorbraak en daarna een éigen verschijning op de loper in Cannes. Monaco ligt immers toch om de hoek…

Bron: Beau Monde archief, Instagram @jazmingrimaldi | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws