Nieuwe ronde, nieuwe kansen: Peter Gillis én Nicol hebben beiden nieuwe partner

Tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Het is nog niet heel lang geleden dat Peter Gillis en ‘zijn’ Nicolleke een einde maakten aan hun relatie, maar veel liefdesverdriet lijken de twee niet (meer) te hebben. Beide realitysterren steken niet meer onder stoelen of banken dat ze opnieuw de liefde hebben gevonden bij iemand anders. 

Wendy

Peters kersverse vriendin luistert naar de naam Wendy van Hout. “Ik heb het zo met haar getroffen”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Aan alles merk ik dat het goed zit tussen ons. Daarom doet ze ook mee aan de soap Massa is Kassa, waarvan het tiende seizoen dinsdagavond (afgelopen dinsdag 23 mei, red.) van start gaat op SBS6.” De realityster had het even zwaar na de breuk met Nicol, maar Wendy trok hem uit dat diepe dal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Hout (@wendy.van.hout)

Vertrouwen

Peter vertelt dat hij allerminst op zoek was naar een nieuwe liefde. “Zeker niet de eerste maanden na de breuk. Op een gegeven moment hoopte ik wel dat er weer iemand in mijn leven ging komen. Alleen vertrouwde ik geen vrouw meer”, vertelt hij eerlijk. “Er ligt een heel verleden achter mij. Als mensen in twintig seconden uit je leven vertrekken, dan loop je wel een deuk op. Maar dit moest gewoon zo zijn. Puur toeval, dat we net samen daar aan komen lopen.”

Stephen

Kort nadat Peter zijn nieuwe liefde voorstelt aan de wereld, maken we kennis met de nieuwe vriend van Nicol. Gisteren plaatste zij een foto op Instagram met een mysterieuze man op de achtergrond. Shownieuws ging op onderzoek uit en zocht contact. Haar nieuwe vlam blijkt Stephen te heten en is personal trainer. De twee hebben elkaar leren kennen op Marbella en Stephen is he-le-maal weg van Nicole.

Hij laat aan Shownieuws weten: “Ik kan jullie niet vertellen hoe verliefd ik ben geworden op deze lieve, kwetsbare, maar ook sterke en intelligente vrouw.” Ook doet hij een boekje open over het vermeende misbruik van Nicols ex, Peter Gillis. “Jullie zien niet wat voor trauma’s Nicol allemaal heeft van mentaal en fysiek misbruikt zijn.” Hij eindigt het bericht met ‘Ik hou van haar’. Benieuwd naar haar nieuwe liefje? Dit is hem!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephen (@sgfbox)

Leuk om te zien dat beide realitysterren na de breuk opnieuw de liefde hebben gevonden in iemand anders. Namens Beau Monde uiteraard veel geluk!

Bron: Tips en Weetjes, Love Reality, Shownieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram @wendy.van.hout, @sgfbox

Laatste nieuws