Wauw: zo ziet de moeder van Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar eruit

Wat een prachtige moeder!

Ze maakte haar debuut als Echt Gooisch Meisje, maar is inmiddels uitgegroeid tot Echte Gooische Moeder: Pauline Wingelaar is ongetwijfeld de meest enthousiaste moeder van het Gooi. Maar hoe ziet haar eigen (Gooische) moeder er eigenlijk uit? Wij zochten het uit. 

Echte Gooische Meisjes

Pauline maakte haar televisiedebuut in 2008, toen ze in Echte Gooische Meisjes samen met Bo, Florine, Kimberly en Leslie werd gevolgd in haar natuurlijke habitat – oftewel: in het Gooi, natuurlijk. De serie over het leven van de meiden – waarin luxe auto’s, designerkleding en dure tripjes naar Côte d’Azur geen uitzondering zijn – bleek een groot succes, want ruim een jaar later konden kijkers genieten van een tweede deel.

Echte Gooische Moeders

Daarna was het een tijdje stil onder de Gooische dames – tot ruim twee jaar geleden, toen Videoland met de serie Echte Gooische Moeders kwam. Hetzelfde concept als zo’n twaalf jaar geleden: opnieuw werden de vrouwen gevolgd tijdens hun luxueuze leventje – dat uiteraard inmiddels behoorlijk veranderd was sinds ze moeder zijn geworden.

Verlies dochtertje

In Echte Gooische Moeders keuvelen de dames uiteraard het nodige af over het moederschap. Mooie momenten komen voorbij, maar Pauline praat ook openhartig over de verdrietige gebeurtenissen, zoals het overlijden van haar baby’tje Belle. “Het klinkt stom om te zeggen, maar ik was zielsgelukkig en zat op een wolk en daar ben ik keihard vanaf getrapt”, zei ze daarover in het eerste seizoen van de serie.

Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met Pauline, en heeft ze het verlies van haar dochtertje – voor zover dat kan – een plekje kunnen geven. In het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders zien we dat ze het nog steeds geweldig doet als moeder.


Lieve kiekjes

Op Paulines Instagram verschijnen regelmatig kiekjes met de kids (uiteraard), manlief Harmen en de andere Echte Gooische Moeders, maar ook haar eigen moeder verschijnt zo nu en dan op haar profiel.

Zoals ruim een jaar geleden op Moederdag, toen de blondine een über-snoezige foto deelde met mams. “Mijn moeder. Mijn grote voorbeeld”, schreef ze erbij. “Tegenwoordig moet ik regelmatig lachen als ik mijzelf tegen de kids hoor praten… Dan ben ik net jou, mama!” Dan, om misverstanden te voorkomen: “En even voor de duidelijkheid, daar ben ik heel trots op.” Wat een lieve woorden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Ook dit jaar met Moederdag plaatste Pauline een prachtige moeder-dochter-foto op Instagram. “Ik hou van je mama, met heel mijn hart”, luidde het bijschrift.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Vierde kindje

We hadden niet anders verwacht, maar Pauline blijkt dus een enorm knappe moeder te hebben. Een oma van drie prachtige kleinkinderen, en in de toekomst misschien wel meer. Onlangs deed de blondine namelijk een boekje open over haar wens voor een vierde kindje. “Jullie weten hoe graag ik het zou willen”, antwoordde ze op de vraag van de andere Gooische Moeders of ze openstond voor een nieuwe zwangerschap. “Ik zou graag een glazen bol willen hebben. Al zou ik te horen krijgen dat ik nog drie jaar moet vechten om een baby te krijgen, dan doe ik dat. Maar ja, als ik hoor dat – al zou ik zwanger worden – maar het wordt weer een stilgeboren baby of een miskraam, dan weet ik gewoon dat ik dat niet meer wil, dat verdriet.”

Bron: Beau Monde archief, Echte Gooische Moeders | Beeld: NL Beeld, Instagram @paulinewing

Laatste nieuws