Sylvia Geersen deelt zoete update met Joris: ‘Sint-Maarten met mijn liefde’

De twee zijn duidelijk dolverliefd op elkaar.

In De Bachelorette is model Sylvia Geersen in één klap haar hart verloren aan de knappe kapitein Joris, en het pad dat de twee samen bewandelen wordt voorzichtig aan verder uitgestippeld. Nu deelt de celeb enkele heerlijke kiekjes vanaf Sint Maarten, die zomaar eens kunnen verraden hoe haar toekomst eruit gaat zien.

Tropische vakantie

Op Sylvia’s Instagram-profiel verschijnen sinds twee weken de meest prachtige kiekjes vanuit Sint Maarten. Samen met Joris geniet ze van een tropische vakantie. “Sint Maarten met mijn liefde”, schrijft Sylvia bij een van de foto’s met Joris.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

De comment section stroomt vol met lieve berichtjes voor het happy couple. Zo wensen onder andere Wendy van Dijk en Monica Geuze het stel veel liefde. 

Aankondiging

Bij een andere foto op Instagram, dat gewoon een gezellig kiekje op de boot blijkt te zijn, hadden we toch héél even iets anders in gedachten – en we zijn niet de enigen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

“Ben ik de enige die heel stiekem hoopte op een zwangerschapsaankondiging bij de eerste foto ❤️ 😂”, schrijft een volger onder de foto. Hierbij geldt natuurlijk dat Sylvia haar kinderwens niet onder stoelen of banken heeft gestoken.
Zo vertelde ze al in de Moederdag Special van RTL: “Als het aan mij had gelegen, had ik vandaag nog naar de dokter gegaan om te zeggen: haal dat ding (spiraaltje, red.) eruit. Ik had al een afspraak ingepland, maar die heb ik afgezegd.” Op het moment is Sylvia namelijk nog ‘erg druk’, maar ze ziet op korte termijn wel een toekomst met z’n drietjes voor zich.

Langere tijd

Eerder onthulde Sylvia al dat het zomaar eens zou kunnen dat ze langere tijd in Sint Maarten blijft. “Binnenkort ga ik lekker naar Sint Maarten, want ik wil ook eens een kijkje nemen in zijn leven. Daar heeft hij altijd gewerkt en nu ga ik een keertje mee, voor langere tijd denk ik”, deelde ze toen. En als het daar goed bevalt? “Dan zou het zomaar kunnen zijn dat ik al mijn spullen pak en nooit meer terugkom. Zo ben ik”, lachte ze. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Boulevard, Grazia, Beau Monde archief | Beeld: Instagram @sylviageersen

Laatste nieuws