Verwennerij: 5x Beau Monde en luxe HIKAYA x Egg Back Home-geurkaarsen voor €35

Dat is meer dan 50% korting!

Abonneer je nu op 5 x Beau Monde en ontvang twee geurkaarsen van de HIKAYA x Egg Back Home collectie (t.w.v. €39,50) cadeau! Laat je verrassen door de magie van deze handgemaakte keramische geurkaarsen uit Portugal.

Hikaya

Hikaya, een Nederlands merk dat bekend staat om hun plantaardige supplementen voor slaap en energie, nodigt je uit om de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning te ontdekken. In samenwerking met de Portugese keramiekproducent, Egg Back Home, presenteert Hikaya exclusieve handgemaakte geurkaarsen die vakmanschap, natuurlijke ingrediënten en tijdloze elegantie combineren.

Elke kaars is doordrenkt met de filosofie van Hikaya: zelfzorg begint met het omarmen van de natuurlijke schoonheid om ons heen. Daarom worden alleen de beste natuurlijke ingrediënten gebruikt om een harmonieuze balans tussen geur en welzijn te creëren. Hikaya en Egg Back Home brengen deze exclusieve collectie in twee geuren: Cannes at Sunrise en Harlem at Midnight.

Cannes at Sunrise

De betoverende geur van roos, muskus en jasmijn, weerspiegelen de sfeer van een zonsopgang in Cannes. Delicate zoetheid vermengd met een vleugje frisheid, biedt een romantische en sensuele geurbeleving.

hikaya

Harlem at Midnight

De mysterieuze sfeer van de nacht met geurige tonen van elemi, tonka-boon en patchouli. Deze combinatie van ingrediënten creëert een warme, sensuele geur, die je meeneemt naar de intrigerende wereld van nachtelijk Harlem.

ebh hikaya

Hebben hebben hebben!

Ben jij ook he-le-maal toe aan zo’n weelderig zelfzorg-moment met de nieuwste editie van Beau Monde en de sfeervolle geuren van HIKAYA x Egg Back Home? Profiteer dan van deze deal via beaumonde.nl/hikaya.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2023 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Beau Monde kost in de winkel €6,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Laatste nieuws