Oeh la la: hint ABBA-ster Agnetha hier op nieuwe muziek?

Dit is wel heel mysterieus...

Gisteren slingerde Agnetha Fältskog een bijzonder mysterieus bericht de wereld in. Op Instagram deelt de ABBA-zangeres een kort filmpje met de woorden ‘Where Do We Go From Here?‘, en nu weten fans het zeker: Agnetha hint op een comeback.

Iconische hits

Dancing QueenMamma Mia of Voulez-Vous: we kunnen niet eens kíezen welke hit van ABBA het meest iconisch is. We draaien de nummers van de groep nog altijd grijs, en het was dan ook een bijzonder aangename verrassing toen Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson en Anni-Frid Lyngstad in 2021 na 39 jaar weer een nieuw album uitbrachten.

Nieuwe muziek

Bij dat nieuwe album is het tot op heden gebleven, maar zangeres Agnetha lijkt het wel te zien zitten om haar muzikale solocarrière, waarvan haar laatste album in 2013 verscheen, weer nieuw leven in te blazen. Hoewel op haar Instagram-profiel slechts de mysterieuze woorden ‘Where Do We Go From Here?‘ te lezen zijn, weten fans, die massaal onder de post reageren, het zeker: de ABBA-ster komt met nieuwe muziek. En de reacties… die zijn hysterisch. “Whatever this is, I thank you from the bottom of my heart“, schrijft iemand, kennelijk lichtelijk geëmotioneerd. “I’m so excited, I can’t handle this“, laat een andere volger weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Agnetha Fältskog (@agnetha_official)

Nieuwsbrief

In het bericht staat ook een link die leidt naar een nieuwe website waar fans zich kunnen aanmelden voor een nieuwsbrief. Een woordvoerder van Agnetha zegt tegen de Zweedse krant Aftonbladet dat hij geen commentaar geeft, maar laat wél weten: “Je zult moeten afwachten.” Wij zien dit toch echt als een duidelijke hint!

Bron: RTL Boulevard, NOS | Beeld: NL Beeld, Instagram @agnetha_official 

Laatste nieuws