Column Ella: ‘Wat is vermakelijker: haar zelfmedelijden of overduidelijke jaloezie?’

'“Kanyes capriolen zijn schadelijker voor de kinderen dan mijn sekstape,” is een zin die alleen uit Kims mond kan komen'

Journaliste en society-watcher Ella Vermeulen becommentarieert de wereld van Hollywood en omstreken. Vandaag duikt ze in de wondere wereld van de Kardashians.

Special K

De Kardashians, inmiddels een beetje gedateerd, blijven toch een van mijn guilty pleasures. Ligt het aan mij of worden ze interessanter nu de onderlinge dynamiek verandert? Buitenbeentje Khloé is getransformeerd tot de babe, met dank aan snoeihard trainen en zoveel tweaks dat ze onderhand onherkenbaar is. Die vrouw ziet eruit alsof ze door kunstmatige intelligentie is samengesteld waarbij alle originele onderdelen zijn vervangen – over een selfmade miljonair gesproken.

Haar liefdesleven is dan weer niet perfect: ze onderhoudt een knipperlichtrelatie met Tristan Thompson die haar bedroog met haar beste vriendin en vervolgens een ándere vrouw bezwangerde, net voor een derde vrouw als draagmoeder zwanger raakte van een tweede kind voor Tris en Khloé. Maar die laatste barst van het zelfvertrouwen en straalt uit dat het haar allemaal niet zoveel doet. Zolang ze haar fillers en kinderen True en Tatum maar heeft, is ze onaantastbaar.

Kourtney en Kris

Good girl Kourtney, jarenlang het lijdend voorwerp in haar relatie met afgrijselijke Scott Disick, hertrouwde met woest ogende rocker Travis Barker van Blink-182. Happy dat die twee zijn, het is een genot om naar te kijken. De gom heeft tattoo’s in plaats van haar en de bruid droeg een sexy witte mini-jurk en een sluier met daarin de Maagd Maria, as you do. Kourt is inmiddels zwanger van Travis. Zij heeft drie kinderen met Scott Disick, hij twee biologische kinderen en een bonusdochter met zijn ex Shanna Moakler en is een schat van een man en vader – geef deze modern family meteen een spinoff.

Matriarch Kris lijkt intussen voor zichzelf begonnen en duikt als ultieme over the top Hollywoodmoeder op in hippe clips van Ariana Grande en Meghan Trainor. Ze is dan ook al zestien jaar de bekendste en bemoeizuchtigste momager op tv, met het hart op de juiste plaats. Ik heb een zwak voor Kris, zeker als ze een beetje aangeschoten het leven verklaart. En als je dan toch aan het tweaken gaat, doe het als Jenner, die er op haar 67ste niet freaky, maar fabulous uitziet.

…En Kim

Rest me nog Kim, voorheen de vedette van het stel, nu een jammerende alleenstaande moeder van vier (“Er zijn nachten dat ik mezelf in slaap huil”), met een ex die niet altijd zijn pillen neemt. “Kanyes capriolen zijn schadelijker voor de kinderen dan mijn sekstape,” is een zin die alleen uit Kims mond kan komen.

Ik weet niet wat vermakelijker is, haar zelfmedelijden of de manier waarop ze “I’m so happy for you!” grimlacht tegen Khloé, maar haar wel sneaky meteen uit beeld duwt. Of hoe ze iedereen probeert wijs te maken dat ze geen vier nanny’s en een complete huishoudelijke staf heeft. Of toch de overduidelijke jaloezie dat het haar zussen even beter gaat? Ik kan niet wachten tot Baby Kravis de show gaat stelen!

Deze column is afkomstig uit de nieuwste editie van Beau Monde. Hierin praat Ella je elke maand bij over wat haar opvalt in de showbizz-wereld. Daarnaast vind je in de september-editie een groot interview met Yolanthe, spreken we Coen Swijnenberg over z’n jongensdromen en uitglijers, en praten we met Miljuschka Witzenhausen, Evelien de Bruijn, en Monique des Bouvrie over body positivity. Nu in de winkels!

Tekst: Ella Vermeulen

Laatste nieuws