Babynieuws uit Volendam: Monique Smit bevallen van dochtertje

Wat een prachtige naam!

Geweldig nieuws uit Volendam! Monique Smit is bevallen van een dochtertje, zo deelde ze recent op haar Instagram-pagina. Samen met haar partner Martijn zijn ze met de komst van de nieuwe spruit een gezinnetje van vijf.

Love Jenna Geranne

Op Instagram maakt Monique bekend dat ze opnieuw moeder is geworden. Dit keer van een klein meisje, dat de prachtige naam Lovi Jenna Geranne heeft gekregen. “Welkom Lovi 💕”, schrijft de zangeres op Instagram bij een kiekje van haar pasgeboren kindje. De kleine meid is afgelopen woensdag, op 13 september, ter wereld gekomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Gezin

In april maakte Monique het heugelijke nieuws bekend dat ze opnieuw in verwachting was van een kleintje. De Volendamse zangeres en haar partner Martijn hebben samen al twee zoontjes, Noah en Luca. Zij zijn dus grote broer geworden met de komst van Lovi!

Felicitaties

Onder de post stromen de felicitaties voor de ouders binnen: “Welkom lieve mooie Lovi! 🌸💗 gefeliciteerd allemaal!!! 😍”, reageert Kim Kötter. “Oooooooh wat schattig! Van harte! 🥲”, schrijft Patty Brard en Nicolette van Dam zegt: “Gefeliciteerd lieverd ❤️.” Ook namens Beau Monde van harte gefeliciteerd met jullie kleine spruit!

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws