Charles Spencer deelt video van het ouderlijk huis van prinses Diana

A trip down memory lane.

Ook ruim 25 jaar na de dood van prinses Diana verschijnen er af en toe nog niet eerder vertoonde beelden van haar en haar leven. Ook nu is dat weer het geval: Diana’s jongere broer, Charles Spencer, heeft een video van een zelden gezien deel van hun ouderlijk huis op zijn Instagram geplaatst.

Voormalig huis van Ladi Di

Wie dol is op familiegelijkenissen en -verhalen, zit goed bij historicus Charles Spencer. Zo nu en dan trekt hij wel weer een nieuwe foto uit de archieven om meer te laten te zien en te vertellen over zijn familiegeschiedenis. Charles, ook wel bekend als de ‘9th Earl Spencer’, is het drie jaar jongere broertje van prinses Diana. De twee hadden altijd een goede band, wat blijkt uit de herinneringen die hij nog altijd op Instagram deelt. Dit keer plaatst hij een video van een zelden gezien deel van het landgoed Althorp House, de plek waar hij en zijn jongere zus vroeger woonde, en waar Charles nu zelf woont.

”Wat een mooie septemberochtend!”, schrijft Charles bij zijn Instagram bericht. Zoals te zien op zijn video is de herfst aangebroken in huize Althorp, en dit prachtige plaatje deelt hij graag met zijn volgers. Hij laat ons een glimp zien van het stallencomplex aan de linkerkant van het weelderige en zonovergoten Althorp House.

Warme herinnering

De foto levert lovende reacties en hartjes-emoji’s op. “Ik denk zo vaak aan prinses Diana. Ik mis haar tot op de dag van vandaag nog steeds”, reageert iemand. Een ander schrijft: ”Geweldig dat je je geluk liefhebt en waardeert, leuk dat je dit deelt.” Daarnaast maakt iemand een opmerking over iets dat ons ook opvalt: “Er is iets heel rustgevends aan de beelden van Althorp, en de klokken zijn de kers op de taart!”

Uit het archief

Op de Instagram-pagina van Charles zijn meer foto’s en video’s van zijn woning, Althorp Estate, te vinden. Heel af en toe deelt hij een aandoenlijk kiekje uit het verleden, waar prinses Diana in sommige gevallen ook op te zien is. We hopen dat hij nog meer van die prachtige plaatjes in zijn archief vindt, zodat we de herinnering aan Lady Di extra levend kunnen houden.

Bron: HELLO! Magazine, Instagram @charles.earl.spencer | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws