Zien: Hare Doorluchtige Hoogheid gaat weer voor nieuw kapsel!

Zou de prinses inspiratie hebben opgedaan bij Twiggy?

Het kapsel van prinses Charlene van Monaco blíjft de gemoederen bezighouden. Van opgeschoren punk-kapsel tot ijzige platinablonde lokken: Char heeft ’t allemaal al eens geprobeerd. Nu heeft de hoogheid zichzelf wéér een nieuw kapsel aan laten meten!

Brunette

Al meerdere jaren is Charlene te herkennen aan haar eigenzinnige korte coupe. Waar critici voorheen nog wel eens vielen over het korte koppie van de prinses (want niet elegant, niet royal-waardig, niet conform de verwachtingen, en ga zo maar door), heeft Charlene zich al die tijd niks van de negativiteit aangetrokken. Zo gaat ze al geruime tijd met haar korte lokken door ’t leven.

Maar afgelopen zomer maakte Char opeens een onverwachte keuze: haar gebleekte lokken…

charlene glam
Beeld: NL Beeld

…wisselde ze stukje bij beetje in…

charlene
Beeld: NL Beeld

voor een donkere look!

charlene albert

Back to blonde

Van diepbruin naar karamel-tint, Charlene heeft lekker geëxperimenteerd met haar lokken de afgelopen periode. Maar het lijkt er nu toch op dat ze weer back to basics is gegaan, en opnieuw voor een lichtere, blonde kleur heeft gekozen! Bovendien heeft HSH zichzelf een lekker speels nieuw kapsel laten aanmeten, spotten we op foto’s van Monaco Matin.

Dit weekend was de vorstelijke familie namelijk aanwezig bij een benefietevenement voor Les Smileys Monaco, waar Albert en Charlene met tweeling Gabriella en Jacques hun opwachting maakten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monaco Matin (@monacomatin)

Vanaf de eerste rij sloeg het prinselijk gezin de festiviteiten gade rondom de Journée du Sourire. En te zien aan de blije gezichtjes van de tweeling is dat sourire helemaal goedgekomen!

Maar goed, laten we eerlijk wezen: wij kijken natuurlijk vooral naar de nieuwe look van Charlene. Het lijkt erop dat de hoogheid haar bruine lokken alweer beu was, aangezien ze ze heeft ingeruild voor een flink lichtere coupe. Met een assig blonde kleur en een Twiggy-achtige cut komt de prinses piekfijn voor de dag. Zo combineerde ze een set casual Gianvito Rossi-sandalen en een Akris-broek met een simpele, diepblauwe trui. Zou de quiet luxury-trend dan zélfs in het steenrijke Monaco aanslaan? Wie weet!

Bron: Instagram @MonacoMatin, UFO NO More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws