Aha: dit is het favoriete skincare-merk van prinses Charlene!

Zo'n vorstelijk huidje mag wat kosten.

In Monaco, het microstaatje met de megarijken, heeft het schathemelrijke vorstenhuis natuurlijk een ruime keuze aan beautymerken en designerlabels die staan te popelen om zich hofleverancier te mogen noemen. Naar verluidt is er één skincare-merk dat het huidje van prinses Charlene al jaren tot in de puntjes verzorgt.

Subtiele beauty

Over de jaren heen heeft prinses Charlene zich bij heel wat officiële evenementen laten zien. Tussen haar harde werk aan ’t hof, voor haar liefdadigheidsorganisatie, én het moederschap door, vindt ze toch altijd tijd om piekfijn voor de dag te komen. Natuurlijk scheelt het als je een nagenoeg eindeloos budget hebt en een keur aan experts die klaarstaan om je van top tot teen klaar te stomen voor een uitstapje, maar dat terzijde.

Uiteindelijk is het belangrijkste dat er onder die perfect aangebrachte foundation ook een goed verzorgde huid te vinden is. Qua skincare zou de prinses één merk hebben dat zij verkiest boven alle andere… en het zal je niet verbazen dat daar weer een prijskaartje aan hangt van royale proporties.

Diepe verzorging

We hebben het namelijk over het luxe verzorgingsmerk 3LAB, dat in 2003 is opgericht. Het merk stelt zelf dat zij beauty en wetenschap combineren, om zo de laatste innovaties op skincare-gebied in hun producten te kunnen verwerken.

Het label kan een rij indrukwekkende namen tot hun klanten rekenen, van Jennifer Lopez en Hilary Swank, tot dus Hare Doorluchtige Hoogheid. In een interview verklapte mede-oprichter Erica Chung, toen zij gevraagd werd naar bekende fans van haar merk:

“Jennifer Lopez gebruikt de WW Brightening Cream, en Prinses Charlene van Monaco gebruikt veel van de producten uit het assortiment. Het is een lange lijst!”

Naar verluidt zou de prinses vooral fan zijn van de Perfect Neck Cream, en verschillende producten uit de Super-lijn van 3LAB.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 3LAB (@3labskincare)

Mocht je nu meteen een uitgebreide selectie van de 3LAB-verzorgingsproducten willen aanschaffen, dan moet je wel behoorlijk diep in de buidel tasten. Voor een potje van de Perfect Neck Cream (60 milliliter), mag je omgerekend bijna €190 neertellen.

Een vlugge blik door de rest van het assortiment laat zien dat het luxe label flink wat uiteenlopende items heeft. Van een breedspectrum-SPF à €80, tot een setje ampoules van maar liefst €1200!

Hoe het ook zij: Charlene heeft duidelijk genoeg keus!

Bron: 3Lab | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws