Zien: déze hunk is uitgeroepen tot meest sexy man

The man that aged like fine wine.

Jaarlijks roept het Amerikaanse tijdschrift People een celebrity uit tot Sexiest Man Alive. Ook dit jaar komt er bij het blad weer een hunk als winnaar uit de bus – en daar hebben wij bij Beau Monde natuurlijk wel oren ogen naar.

Grey’s Anatomy

Dit jaar is Patrick Dempsey de gelukkige: hij is door People uitgeroepen tot de meest sexy man, en treedt daarmee in de voetsporen van onder meer George Clooney, Brad Pitt en Idris Elba. We hebben al een hele tijd van het knappe koppie van Patrick mogen genieten. Bijna twintig jaar geleden stal hij de show als neurochirurg Derek Shepherd in Grey’s Anatomy, maar ook in de jaren tachtig spatte hij al van het scherm, in films als Can’t Buy Me Love en Loverboy.

McDreamy

Het heeft dus even geduurd, maar na een lange acteercarrière heeft Patrick Dempsey de award eindelijk te pakken. En hij mag inmiddels 57 jaar zijn, zijn bijnaam McDreamy doet hij nog altijd eer aan. Sterker nog, Patrick lijkt met de jaren alleen nog maar knapper te worden.

Toch fijn om te zien dat-ie zo bescheiden is gebleven:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door People Magazine (@people)

“Ik ben blij dat het nu gebeurt. De erkenning is leuk en het is goed voor mijn ego”, geeft de acteur toe. “Maar het is voor mij vooral een platform om er iets positiefs mee te doen.” Daarmee doelt Patrick onder andere op zijn eigen Dempsey Center, een goed doel dat hij ter ere van zijn overleden moeder oprichtte om kankerpatiënten en hun naasten te ondersteunen.

Uitgelachen

Overigens kunnen zijn drie kids smakelijk lachen om de nieuwe status van hun vader. “Zoals altijd zetten ze me voor gek, plagen ze me en noemen ze allerlei redenen waarom ik niet de Sexiest Man ben. Ik dacht zelf eerst ook dat het een grapje was. Ik ben altijd het bruidsmeisje geweest bij deze verkiezing.”

Op de Beau Monde-redactie zijn we het absoluut wél eens met de uitkomst van de verkiezing. Wij zwijmelen nog even verder…

Bron: RTL Boulevard, People, Nouveau | Beeld: NL Beeld, Instagram @people 

Laatste nieuws