[Gesloten] Fabulous Friday: maak 3 x kans op 2 luxe ACME x Karen Walker Bobby-mokken t.w.v. €39

Koffie- en theeleuten in stijl!

In het najaar doen we niets liever dan wegkruipen op de bank met een goede mok thee. Een stijlvolle quilt en een overheerlijk baksel erbij, et voilà. Daarom zijn we bijzonder enthousiast over de nieuwe Acme x Karen Walker Bobby-mokken, waarmee je altijd een set stylish moderne mokken bij de hand hebt. Extra leuk: Beau Monde mag drie sets van de nieuwe collectie weggeven!

Acme x Karen Walker

Al jarenlang is Acme een begrip op het gebied van tafelen. Stijlvolle borden, matchende theemokken, stijlvolle espressokopjes, luxe besteksets en nog véél meer: met de items van het Nieuw-Zeelandse merk maak je je eettafel (of koffietafel) helemaal af. Bijna tien jaar geleden werd het label opgericht, en sindsdien zijn de kopjes uitgegroeid tot een groot succes. Zo kun je in menig hip koffiehuis niet om de keramieken cups heen.

Zelf deelt het merk: “Onze aanpak is simpel – ontwerp een functioneel, duurzaam, en elegant product voor elke dag.” En in die missie slagen ze keer op keer!

Daarbij heeft Acme de handen ineengeslagen met de eveneens Nieuw-Zeelandse designer Karen Walker, wier designs even elegant als speels zijn. Zo combineren zij de moderne keramiek-designs van Acme met de speelse kleuren van Karen Walker. De eerste Acme x Karen Walker collectie was al een groot succes, en nu brengen ze opnieuw een set stijlvolle mokken uit.

Zoete kopjes

Zo staan drie kleuren centraal in de nieuwe collectie: de roodbruine Chocolate-kleur, de lichtbeige Nougat-toon, en de zachtroze Lamington-tint – vernoemd naar een Australisch dessert. Samen vormen de drie kleuren een suikerzoet en stijlvol palet voor de nieuwe collectie Bobby mugs.

Subtiel matchend en tóch verschillend: de moderne Bobby mugs zijn een lust voor het oog en een stijlvolle manier om van je dagelijkse bakkie troost te genieten. En, wel zo handig: de kopjes zijn gemaakt van zogenaamd magnesium-porselein. Dit is licht, stevig, én vaatwasser-bestendig.

Winnen!

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden over de Acme x Karen Walker Bobby-kopjes? Het enige wat je hoeft te doen is dan hieronder je gegevens achterlaten. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars van zo’n set machtig mooie mokken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 24 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Simply PR zullen delen als je wint.

Laatste nieuws