[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op een voucher voor LOBERON t.w.v. €100

Cozy en stijlvol!

De dagen worden korter en de temperaturen dalen, maar dat mag de pret niet drukken. Binnenshuis creëren we namelijk volop sfeer met stijlvolle accessoires, stralende lichtjes, en comfortabele kussens op de bank. Hoog aan onze wishlist prijken natuurlijk de luxe items van LOBERON, en daarvan mogen we nu drie vouchers weggeven met elk een waarde van €100 – perfect getimed om je huis helemaal in feest-sferen te hullen!

Sfeer in huis

In de zomer is het goed toeven in de tuin, maar nu het najaar in full swing is, kruipen we het liefst weg op de bank met een fijne kop thee en een stijlvolle plaid. Cozy, comfortabel, maar daarom niet minder stijlvol, dat is het devies. En hier sluit LOBERON perfect bij aan! Zo draagt hun wintercollectie de naam Cozy Elegance, en vinden we op de site van het interieurmerk volop dromerige plaatjes van kersttaferelen.

 

Zelf schrijft het merk over hun winterse collectie dat deze draait om het creëren van een warme en gastvrije omgeving. Van plaids en kaarsen tot comfortabele fauteuils en een prachtige chaise longue om op weg te dromen: qua sfeervolle details en landelijke elegantie is die missie zéker geslaagd!

Winnen!

Kan jouw huiskamer ook nog een extra stukje sfeer gebruiken, zo vlak voor de feestdagen? Dan hebben we goed nieuws! Beau Monde mag drie vouchers van €100 verloten onder onze lezers. Deze kun je geheel naar eigen inzicht spenderen op de website van LOBERON. Of je nu een set knusse kaarsen op het oog hebt, een vrolijke lichtjesslinger, of je hét perfecte kerstcadeau voor je bestie hebt gespot: je kunt met de voucher alle kanten op. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 1 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Verzendkosten komen niet te vervallen, maar gaan ook van het voucherbedrag af.Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Simply PR zullen delen als je wint.

Laatste nieuws