Beau Monde deelt de leukste shoptips voor Black Friday!

Van traveltips tot luxe geuren: dit wil je niet missen.

We zijn bij Beau Monde niet vies van een goede shopping-tip, en tijdens Black Friday vind je onze redactie dan ook regelmatig met de neus in de deals om net dat éne jurkje op de kop te tikken of ons favoriete parfum met flinke korting in huis te halen. Van traveltip tot culi-gadgets: dit wil je deze Black Friday niet missen!

Toptip: avonturen boeken met korting

Bij Black Friday denk je misschien aan fashion, beauty, en elektronica, maar je kunt op véél meer gebieden leuke deals scoren. Zo vind je op Booking.com bijvoorbeeld volop accommodaties met fikse kortingen. Bovendien kun je nu via Booking.com ook uitstapjes naar evenementen, attracties, en bezienswaardigheden kiezen met fikse korting.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Louvre in Parijs? Of een jazz-cruise bij sunset met de zwoele tonen van een live saxofoon-optreden in Barcelona? Zeg nu zelf: het leukste cadeau is een die je voor altijd zult onthouden, non? Je hebt nog tot en met 29 november om te profiteren van de Black Friday-kortingen van Booking.com!

Feestelijk voor de dag met Shoeby

Black Friday is natuurlijk ook bij uitstek het moment om cadeautjes voor je dierbaren in te slaan – óf voor jezelf! Mocht je nog geen outfit voor een knallend jaareinde hebben, dan zit je met de sales van Shoeby helemaal goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze héérrrrlijke panterprint japon met een subtiel glittertje? We love!

shoeby
Lurex jurk goud, verkrijgbaar voor €39,99.

En ach, als je dan toch bij Shoeby aan het shoppen slaat, dan voeg je natuurlijk meteen één van de hi-la-ri-sche kerstballen van Fred van Leer toe aan je winkelmandje. Die mogen niet in je boom ontbreken dit jaar!

Stralen met Kiko Milano

Goed: je hebt een prachtig jurkje om op het moment suprême in te stralen. Maar je look is natuurlijk niet af zonder een feestelijke dosis maquillage! Gelukkig scoor je bij Kiko Milano nu volop beauty-producten en cosmetica met fikse kortingen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIKO Milano Official (@kikomilano)

Van klassieke red lip tot een gedurfde metallic eyeliner voor een echte statement-look: je kunt hier je beauty-minnend hart ophalen.

De perfecte coupe met Dyson

Wie nog een (nieuwe) föhn nodig heeft, is bij Dyson aan het juiste adres. De Dyson Supersonic Föhn droogt zonder hitte (en dus zonder je lokken te beschadigen) en die doet het ook nog eens in no-time. Een staple voor in je badkamerkastje.

 

De Supersonic Föhn van Dyson is verkrijgbaar voor €479.

Geniet van de luxe Molton Brown-geuren

Het Britse parfumhuis Molton Brown heeft al ruim een halve eeuw ervaring op het gebied van luxe geuren. Van verzorgende producten voor je huid en weelderige selfcare-momenten in de badkamer, tot heerlijke geurkaarsen om je interieur mee op te warmen. Bijzonder fijn dus, dat je nu via hun webshop je favoriete luxe zeepjes, kaarsen, lotions, en parfums kunt bemachtigen met een mooie korting.

Beau Monde tipt in elk geval de luxe adventskalender met 24 vakjes vol luxe lotions, aangename aroma’s, en prettige parfums:

molton brown
Molton Brown adventskalender, verkrijgbaar voor €180.

Kortom: er valt weer genoeg leuks te shoppen deze Black Friday. Weet jij al met wie je een reisje gaat boeken? Of welk nieuwe jurkje je draagt tijdens de feestdagen? Zoals elk jaar geldt dat de Black Friday-deals maar beperkt beschikbaar zijn en over tijd kunnen veranderen. Sla dus snel je slag!

Headerbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws