Zó houdt koningin Máxima haar huid jong

De koningin mag dan 52 jaar zijn: de rimpels in haar gezicht zijn nog ver te zoeken.

De leeftijd van Máxima is totaal niet aan haar gezicht af te lezen. Als we niet wisten hoe oud ze was, hadden we d’r zo tien jaar jonger geschat. We kunnen echter geen spoortje van botox of fillers ontdekken, en dus vroegen we ons af wat haar geheim is voor die prachtige, jeugdige uitstraling. En het antwoord blijkt best simpel te zijn!

Beautyproduct

Op haar 52-jarige leeftijd zijn de rimpels bij de koningin nog ver te zoeken en dit heeft ze volgens visagiste Michelle Stern te danken aan één specifiek beautyproduct. Zo schijnt Máxima een groot fan te zijn van een biologische gel die ook bekend is bij Michelle Obama en Kim Kardashian.

Volgens de New Yorkse make-upartiest Michelle Stern heeft onze koningin haar jonge huid te danken aan een biologische botoxgel, gemaakt van champagneblad. Het organische product waar Máx al jaren bij zweert, belooft zelfs rimpels te verminderen binnen één uur. Oh my! En weet je wat het fijne is? Ook wij kunnen er bijlopen als de koningin met zo’n jonge en stralende huid, want het product is gewoon te koop voor de normale burger. De botoxgel is van het merk Biotulin, zo’n 50 euro (koopje!) en te koop via dit linkje. “Biotuline is een combinatie van actieve ingrediënten waarvan de directe effecten systematisch de gelaatstrekken ontspannen. Kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpel en neuslippenplooi zijn zichtbaar gladgemaakt.” Hallo, botox-effect!

Kate en Michelle

De koningin schijnt niet de enige royal te zijn die het product met liefde gebruikt. Ook Kate zou groot fan zijn van de gel. Uit een interview met Carl Ray, de make-upartiest van Michelle Obama, blijkt dat de prinses Michelle zelfs een heads-up over het product gaf. Het proberen waard?

Bron: Glamour, Vogue | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws