Vier Valentijnsdag met de leukste shoptips voor jezelf óf je partner

De leukste en liefste cadeaus om te geven óf te krijgen!

De dag van de liefde komt er weer aan, en wat is er leuker met Valentijnsdag dan om je lief te verrassen met een stijlvol cadeautje? Okee, eerlijk is eerlijk, we vinden het krijgen van prachtige presentjes minstens zo leuk. Dus of je nu wat shop-inspiratie wilt opdoen voor je eigen verlanglijstje, voor je betere helft, of voor een vrolijke Galentine’s Day – wij zetten de leukste tips op een rijtje!

Marc Jacobs Daisy POP

Traditiegetrouw lanceert Marc Jacobs in het nieuwe jaar drie limited editions van zijn succesvolle Daisy. Dit jaar zijn dat drie verschillende Daisy POP-geuren: Daisy Marc Jacobs POP (met topnoten grapefruit, yuzo en vioolblaadjes), Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh POP (met topnoten citroen, peer en limoen) en Daisy Marc Jacobs Love POP (met topnoten bergbraambes, framboos en bergamot). En natuurlijk is het flesje weer kenmerkend mooi.

Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh POP, verkrijgbaar voor €104.

De ghd chronos

De haar-experts van ghd hebben al heel wat goede stylers op de markt gebracht, maar het toonaangevende merk gaat door met innoveren. Hun nieuwste aanwinst? Dat is de ghd chronos, een stijltang die is voorzien van motion-responsive technologie. Hiermee kun je jouw lokken 3x sneller stylen en je haar voorzien van 85 procent meer glans. Een ware must-have dus!

ghd chronos
ghd chronos Stijltang, verkrijgbaar voor €359.

Gloss it up met Gucci

Natuurlijk willen we op Valentijnsdag ook met een een stel goed kissable lippen voor de dag komen. Met de nieuwe Gucci Gloss à Lèvres zit je in dat geval wel goed! Deze nieuwe glosses zijn verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren en hebben een instant plumping effect. Zo ben je nóg verleidelijker.

gucci lipgloss
Gucci Gloss à Lèvres, verkrijgbaar voor €47

Stijlvol en verzorgde nagels door Pink Gellac

Op Valentijnsdag willen we tot in de puntjes verzorgd ten tonele verschijnen. En daarbij mag een perfecte manicure van Pink Gellac niet ontbreken. Speciaal voor Valentijnsdag hebben zij een set limited edition lakjes uitgebracht onder de toepasselijke naam ‘Heartfelt Hues‘, met drie unieke en exclusieve kleuren: Nr. 387 Splattered Candy, Nr. 388 Rosewater Pink en Nr. 389 Holographic Romance.

Heartfelt Hues van Pink Gellac, verkrijgbaar voor €40

Betaalbare bling bij The IT List

Kijk, we zijn groot fan van peperdure juwelen en stralende stenen bij Beau Monde. Maar ook de sieraden van het Amsterdamse label The IT List scoren goed op elke wishlist. Zij hebben onlangs een nieuwe collectie uitgebracht vol baguette- en tennis-sieraden waar we meteen hebberig van worden, zoals deze prachtige Pear Shape Tennis Bracelet. Met deze budgetproof blinkers houd je een leuk extraatje over om te investeren in meer sieraden uh, een leuke date, natuurlijk!

the it list
Pear Shape Tennis Bracelet, verkrijgbaar voor €94

Cozy in cashmere

Hebben jij of je lief duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan is een fijne investment piece het perfecte valentijnscadeau – zoals deze stijlvolle trui van Repeat Cashmere! Warm, stijlvol, en in prachtig pink uitgevoerd: wij zijn fan.

Repeat cashmere
Cashmere Ponncho Sweater met V-hals en gebreid schouder-detail, verkrijgbaar voor €359,95

Date-idee: Sjansz bij Restaurant Jansz.

En last but not least: je partner, jezelf, of je bestie een ervaring cadeau doen is al-tijd goed. Valentijnsdag in Restaurant Jansz. staat in het teken van romantische love songs, uitzicht op de verlichte grachten, en overheerlijke gerechten om te delen.

jansz

Naast een sfeervol diner zijn er natuurlijk nog talloze andere goede opties om je lief een ervaring cadeau te doen deze Valentijnsdag. Van romantische wandeling bij zonsondergang tot avontuurlijke stedentrip: er is volop leuks te bedenken. En ach, met een welgemeende bos bloemen en een lieve boodschap vanuit ’t hart kom je vaak ook een heel eind.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws