Zien: Olcay Gulsen als tiener

Herken jij haar nog terug?

Olcay Gulsen behoort absoluut tot de knapste vrouwen van bekend Nederland. Inmiddels is ze 43 lentes jong, maar hoe zag zij er eigenlijk uit als tiener? Tijd voor een duik in de archieven!

Moeilijke jeugd

Olcay heeft alle facetten van een powervrouw: ze heeft pit, weet wat ze wil en is ontzettend succesvol. Toch is dat niet zo vanzelfsprekend. Olcay heeft namelijk een behoorlijk moeilijke jeugd gehad. Haar vader was verslaafd en leed aan schizofrenie, en dat had pijnlijke gevolgen voor Olcay zelf en haar moeder en zussen.

In 2022 was Olcay heel open over hoe haar jeugd eruit heeft gezien. “Ik was altijd bang dat mijn moeder dood zou zijn, dat was mijn grootste angst”, vertelde ze destijds in Isola di Beau. “Dat ik op een dag thuis zou komen en dat ze er niet meer zou zijn. En dat gevoel overheerste gewoon heel erg. Als ik terugkwam van school, tijdens lunchpauzes, aan het einde van de straat hoorde ik al het geschreeuw. Dan dacht ik altijd: o nee, niet weer.”

Neergestoken

In Dream School vertelde Olcay eerder al hoe het ooit eens gigantisch mis ging thuis. Op een verschrikkelijke avond stak haar vader haar moeder neer. “Ik was zo vaak zó boos; op m’n vader, op m’n moeder – want m’n moeder pikte het en accepteerde het allemaal, dat zes kinderen zó moesten lijden. En achteraf dacht ik: ik kan boos zijn op iedereen, maar wat ik ook kan doen is m’n woede omzetten in inzet.”

En dát heeft Olcay gedaan, want inmiddels kennen we haar als een van de krachtigste vrouwen van bekend Nederland. Op haar Instagram worden we ook regelmatig herinnerd aan haar schoonheid, maar was de brunette vroeger eigenlijk ook al zo’n beauty?

Twaalf jaar

Als we door Olcay’s Instagram-pagina scrollen, springt er, tussen alle glamoureuze kiekjes, één foto uit. Het is een foto van Olcay toen ze slechts twaalf jaar oud was.

“Moest voor een tv programma foto’s zoeken uit mijn jeugd”, verklaart de brunette. “Sowieso een moeilijke taak omdat er nauwelijks foto’s zijn van mij. Druk mijn zusjes & familie ingezet en ze druppelen binnen.” Olcay vindt de foto best confronterend. “Best een volwassen blik voor een jong meisje.” En inderdaad: we hadden de onderneemster een stuk ouder geschat op het kiekje. Maar gezien haar levensverhaal, is dat ook niet zo gek.

Nieuw paleisje

Gelukkig gaat het inmiddels hartstikke goed met Olcay, en straalt ze als nooit tevoren. Onlangs deelde ze nog het leuke nieuws dat haar huis na een verbouwing waar geen eind aan leek te komen, nu eindelijk bijna af is. Op Instagram deelde ze een house tour waarin ze ons een kijkje gunde in haar paleisje.

Marmeren vloeren, vier meter hoge plafonds en plannen voor een enorme walk-in-closet en een dakterras met jacuzzi: het verbouwde huis van Olcay is alles waar we ooit van gedroomd hebben. We hopen voor Olcay dat de verbouwing nu toch écht op z’n einde loopt, en dat ze binnenkort met een goed gevoel op de bank kan ploffen. Overigens staat er ‘part 1’ bij de video, dus wij duimen alvast voor een tweede deel!

Bron: LINDA., Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws