De Weekendtips van Beau Monde

Enjoy your weekend!

Een nieuw weekend staat voor de deur, en dat betekent dat Beau Monde weer de leukste tips heeft opgezocht om jouw weekend een glamoureus randje te geven. Enjoy!

Vintage parels shoppen

Dit weekend vinden weer meerdere edities plaats van Fair Priced Vintage, een grootse vintage fashion-verkoop waar je allerhande tweedehands items op de kop kunt tikken. Van 80’s jurkjes tot warme mantels en van stijlvolle lederwaren tot lieflijke handtassen – er passeert van alles de revue. Bovendien zijn de prijzen óók geschikt voor een minder gevulde portemonnee.

Dit weekend vinden de evenementen van Fair Priced Vintage plaats in Delft en Groningen, maar mocht dat niet in de buurt liggen: er vinden binnenkort ook nog events plaats in Tilburg en zelfs Gent! Toegang is gratis, maar je moet wel even hier een plekje reserveren. Enjoy!

De ultieme kaasfondue in de Jansz. Winter Garden

Geraspt, gesmolten, op een broodje, over de pasta, bij de groenten – Beau Monde houdt van kaas. Bijzonder goed nieuws dus, dat het toonaangevende restaurant Jansz. nu de handen ineengeslagen heeft met Smelt voor de Jansz. Winter Garden.

jansz x smelt

Hier kun je genieten van de welbekende Smelt kaasfondue in combinatie met Jansz. favorieten. Kies voor één van de kaascombinaties: Nederlands, Zwitsers of met truffel, bestel daarbij een goed glas wijn en de Jansz. bijgerechten. Blijf warm met dekentjes, kussens en heaters, en geniet!

De Jansz. Winter Garden is elke dag geopend van 12.00 tot 20.00 uur – mits het weer het toelaat. Hier kun je je tafel reserveren.

Nieuwe podcast voor carrièrevrouwen

Powervrouwen Anna Nooshin en Yeliz Çiçek hebben deze week de gloednieuwe podcast How to get the job (done) gelanceerd. Tijdens deze wekelijkse podcast bespreken Anna en Yeliz alles over carrière maken en ondernemen. Geheel in lijn met hun motto ‘Real queens don’t gatekeep’ delen ze hun netwerk en kennis met alle vrouwen die het net zoals zij willen maken in de mode- of mediabusiness.

Denk hierbij aan gesprekken over je persoonlijke brand, tips over netwerken, vragen van luisteraars, en gesprekken met experts uit het vakgebied. De eerste twee afleveringen, waarin de dames zich nog eens voorstellen, staan inmiddels al online. Elke maandag verschijnt er om 17.00 uur bovendien een nieuwe aflevering. Dat belooft veel goeds!

Kijktips

Heb je meer trek om dit weekend op de bank te spenderen met een goede film of serie? We got you!

Eind vorige week is natuurlijk de serie Patty verschenen op Videoland, over het leven van onze favoriete diva: Patty Brard.

Meer trek in een dosis crime? Ook dan zit je goed bij Videoland. Vandaag is namelijk de eerste aflevering verschenen van De Gijzeling in de Apple Store, een documentaire over dat bloedstollende moment in 2022. Bij Netflix is vanaf morgen bovendien de film Mea Culpa te zien, met een hoofdrol voor niemand minder dan Kelly Rowland!

Fijn weekend!

Headerbeeld: NL Beeld

Laatste nieuws