Even spieken: zo zag Monica Geuze er vroeger uit

Herken jij haar nog?

Monica Geuze verschijnt binnenkort weer op televisie als presentatrice van De Bachelor. Maar zij maakt natuurlijk al jááááren furore als DJ, vlogger, presentatrice en ster van haar eigen podcast. Nu waren wij benieuwd: hoe zag Monica er vroeger eigenlijk uit?

Presentatrice

Monica Geuze is een graag gezien gezicht en zowel op de buis als op sociale media maakt zij furore. Zo is te zien als presentatrice van zowel Temptation Island: Love or Leave, als De Bachelor en De Bachelorette.

In gesprek met RTL verklapt Monica wat ze zo leuk vindt aan de De Bachelor en De Bachelorette-series. “Het is al bijzonder dat één iemand zich kwetsbaar opstelt, en al helemaal dat twintig anderen dat ook doen en – met camera’s erbij – uitzoeken of er liefde kan ontstaan. Twee mensen die verliefd op elkaar worden, dat is gewoon leuk om naar te kijken.”

Maar zelf  zo’n publieke zoektocht naar de liefde? Dat ziet ze niet zitten. “Of ik zelf ooit zou meedoen? Nee, ik heb niet het idee dat dat voor mij de manier is om een relatie te beginnen”, stelt ze. “Uitzoeken of je elkaar leuk vindt zou ik niet in het openbaar willen doen, maar juist privé.”

Tienertijd

Van Instagram en YouTube tot haar presentatieklussen op tv: Monica Geuze is anno nu niet meer van je beeldscherm weg te denken. En daar heeft de dame hard voor gewerkt! Zo ging zij in haar jeugd naar een Theaterhavo/vwo, waar ze onder meer Ronnie Flex leerde kennen. Hierna ging ze voor hem aan de slag als zijn vaste DJ. Ja, je leest het goed: die twee gaan way back!

Hilarisch genoeg wist Monica zelfs nog een kiekje terug te vinden van de talentenjacht waar ze samen aan meededen. Ter gelegenheid van Ronnies verjaardag deelde ze deze foto enkele jaren geleden via Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Happy bday! Love you for life“, schreef ze bij de zoete foto.

Kleine Monica

Ook deelt Monica op Instagram soms kiekjes van nóg langer geleden. En wat blijkt? De brunette is geen spat veranderd! Van die sprankelende ogen tot vrolijke glimlach: dit is duidelijk Monica, toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Moederschap

Naast al haar harde werk is Monica bovendien moeder van de prachtige Zara-Lizzy Noé, de dochter die zij in 2018 kreeg met voetballer Lars Veldwijk. Hoewel de twee inmiddels niet meer samen zijn, verklapte Monica al eens in haar Instagram Stories dat ze als ouders prima met elkaar door één deur kunnen.

Toen zij van een volger de vraag kreeg of het co-ouderschap ‘wende’ of ‘moeilijk bleef’, legde Monica uit: “Er heeft echt tijd overheen moeten gaan, maar we hebben inmiddels een fijne band opgebouwd samen als ouders zijnde. En dat gun ik echt iedereen, want dat geeft zoveel rust!”

Bron: Grazia, RTL Boulevard, Cosmopolitan | Headerbeeld: NL Beeld

Laatste nieuws