Oeh: krijgt Gerard Joling een eigen realityshow?

Het lijkt erop dat de zanger na twintig jaar een comeback gaat maken als realityster.

In 2004 was Gerard Joling te zien in zijn eigen realityshow Only Joling. Nu, twintig jaar later, zijn er gesprekken gaande over een mogelijke comeback van de zanger als realityster. De kans zit er dik in dat er binnenkort een reallifesoap komt met Gerard, en dat vinden we natuurlijk enig.

Gesprekken over verschillende programma’s

Volgens kijkcijferwatcher Tina Nijkamp onderzoekt RTL de mogelijkheid om een nieuwe realityserie te maken met Gerard Joling. Op Radio 538 bevestigt de zanger dat er gesprekken met de zender hebben plaatsgevonden. “Er is inderdaad over verschillende programma’s gesproken, waaronder een reallifesoap.”

Twintig jaar geleden

Gerard vertelt dat hij het enig zou vinden om met een eigen show weer terug te keren op de buis. “Voor mij is het al twintig jaar geleden dat ik dat in mijn eentje heb gedaan.” Destijds was hij te zien in Only Joling, dat op de zender Yorin werd uitgezonden. “Je weet natuurlijk nooit: wordt dat weer een succes?”, aldus Gerard.

 

Het alleenstaande leven van Gerard Joling

Hoewel hij een nieuw tv-avontuur absoluut ziet zitten, vraagt de zanger zich wel af of mensen nog wel geïnteresseerd zijn in het ‘alleenstaande leven van Gerard Joling’. “Ik heb geen idee. Ik denk wel dat er genoeg gebeurt in mijn leven om het te kunnen doen.”

Actief op YouTube

Mochten de wilde plannen doorgaan, dan zal Gerard niet veel tijd nodig hebben om te wennen aan de camera’s om hem heen. Au moment is de zanger namelijk – zoals een echte realityster betaamt – ook gewoon te volgen op YouTube. De vlogs waarin hij kijkers meeneemt in zijn leven worden tienduizenden keren bekeken. Mocht de nieuwe realityserie geen regelrechte hit worden (wat we natuurlijk niet verwachten), dan heeft hij in ieder geval nog een achterban om op terug te vallen!

Bron: AD, De Telegraaf | Beeld: NL Beeld, YouTube

Laatste nieuws