‘Frans en ik horen gewoon bij elkaar’, deelt Mariska Bauer

'Ze zeggen weleens dat op ieder potje een dekseltje past. Bij ons zit dat dekseltje muurvast!'

Deze week ligt de nieuwe Beau Monde in de winkels, met op de cover de stralende Mariska Bauer. We spreken haar over de loodzware periode na haar herseninfarct, maar ook over haar grote liefde, manlief Frans. Wat is het geheim achter hun relatie?

Stabiel showbizzkoppel

Mariska en Frans zijn al decennialang bij elkaar, en gelden als één van de meest stabiele showbizz-koppels die we kennen. Dat gossip queen Yvonne Coldeweijer standaard ‘In Frans we trust!’ roept als er weer eens een andere BN’er vreemdgaat, vindt Mariska vooral grappig, verklapt ze aan Beau Monde. Maar hoe houden zij hun relatie dan toch zo sterk? “Dat is echt een geheim van ons. Daar kan ik niet over praten, haha”, deelt ze.

“Weet je, het is gewoon goed zo. Wij hebben vier kinderen samen, leven ons leven en we zijn blij met elkaar. We luisteren naar elkaar, hebben respect voor elkaar en we doen heel veel dingen met zijn tweetjes. Het gaat gewoon allemaal vanzelf. Ze zeggen weleens dat op ieder potje een dekseltje past. Bij ons zit dat dekseltje muurvast. Je krijgt het nooit meer open.” Duidelijk!

Romantiek

Maar hoe zit dat dan met de romantiek tussen Maris en Frans? “De meeste mensen denken bij romantiek aan kaarsjes en een dinertje. Wij vinden het al romantisch om op zondagochtend lekker met zijn tweetjes de auto in te stappen om te gaan winkelen en ergens te lunchen. Daarna rijden we dan op ons gemakje weer naar huis om lekker met de jongens te eten. Dat is voor ons romantiek”, vertelt Mariska ons.

Daarnaast verrast het paar elkaar geregeld met lieve cadeautjes. “Dat kan hij heel goed ja. Laatst kwam hij thuis met een armbandje met een hartje erop. Ik vind het ook leuk om hem te verrassen. Wij verrassen elkaar graag.”

Mariska Bauer

Mot

Natuurlijk liggen ook de Bauers wel eens met elkaar overhoop. “Echt heftige ruzies hebben we niet. Het enige waar we soms mot over hebben, is dat ik ‘nee’ zeg tegen de jongens en Frans het tegenovergestelde zegt. Dan denk ik: ja hallo?”

Daarnaast zijn de twee ‘flinke tegenpolen’, deelt Mariska. “Zo is hij heel uitbundig en druk en altijd vrolijk. Ik ben dat niet altijd en denk ’s ochtends vaak: nu even niet hoor. Dan houdt hij zich braaf een uurtje stil haha.”

Dit artikel is deel van een uitgebreid interview met Mariska Bauer uit de allernieuwste Beau Monde, die vanaf morgen in de winkels ligt.

Tekst: Anne Tonen | Foto’s: Dario & Misja | Styling: Pascalle Swinkels | Visagie: Bart Brom

Laatste nieuws