‘Optreden in Ziggo Dome, daar durfde ik niet van te dromen’, vertelt Susanna Klibansky

'Dit neemt niemand me meer af!'

Susanna Klibansky (39) brak in 2022 door als een van The Real Housewives of Amsterdam. Na twee seizoenen nam ze afscheid en nu wacht een nieuwe uitdaging: zingen in Ziggo Dome. “Ik besef dat het bij mij dankzij de serie wat sneller is gegaan.”

Realityserie

In het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam zien we Susanna verschijnen. Wanneer we aan haar vragen hoe ze terugkijkt op die periode, vertelt ze: “Omdat ik nog niets op televisie had gedaan, leek dit me een leuke uitdaging. En dat was het ook. Ik kijk er echt met een glimlach op terug, maar moet bekennen dat al die glamour veel tijd kost.”

Susanna blikt terug op het tweede seizoen. Ze vertelt dat ze bijna wel een halfjaar bezig waren met het creëren van het seizoen. Niet alleen het filmen van de afleveringen, maar ook alles daaromheen. “Hoe doe ik mijn haar, en wat voor make-up en accessoires passen hierbij? Fashion is een creatieve uitlaatklep voor me en in het programma had ik een podium om dat te laten zien”, vertelt Susanna. “Heerlijk, maar ik had bijna een dagtaak aan al die glamour, en dat kon niet naast mijn werk als art dealer. De passie was er na twee seizoenen een beetje uit.” Susanna besloot dan ook te stoppen na het tweede seizoen.

Deelname Stars on Stage

In de realityserie benoemt Susanna haar liefde voor zingen en zien we ook dat ze zangles heeft gehad. De makers van het programma Stars on stage hebben dit gezien, waardoor Susanna gevraagd werd voor deelname aan het programma. “Ik heb het tot de finale geschopt en stond daar eerlijk gezegd ook van te kijken. Jarenlang had ik angst om te zingen, omdat ik dacht dat ik niet goed genoeg was. Hoe spannend ik het ook vond, ik besloot om toch mee te doen aan Stars on Stage“, aldus Susanna.

Ziggo Dome

Doordat ze iedere week haar eigen verwachting, die van haar zangcoach én het publiek oversteeg, gaf dat haar onwijs veel energie. Op 29 juni zien we Susanna terug in The Best of Musicals, Live in The Ziggo Dome waar ze gaat zingen tijdens een grote musicalshow. Ze laat weten ‘enorm blij en trots’ te zijn op haar deelname.

“Het is onwerkelijk bijna, iets waar ik niet van durfde te dromen. Ik ben me er goed van bewust dat veel andere artiesten een hele weg moeten bewandelen voordat ze die mogelijkheid krijgen, en dat het bij mij dankzij The Real Housewives of Amsterdam en Stars on Stage wat sneller is gegaan. Dit neemt niemand me meer af”, aldus Susanna.

Interview: Agnes Hofman | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws