Oeh: verschijnt Hella Huizinga binnenkort in deze show?

'Zeg nooit nooit!' verklapt de ex-housewife.

Woensdag werd het grote nieuws bekend dat Hella Huizinga als tweede castlid The Real Housewives of Amsterdam na twee seizoenen vertrekt uit de show. In gesprek met RTL Boulevard licht zij een tipje van de sluier op over toekomstplannen en reality-dromen.

De Bachelorette

In gesprek met RTL Boulevard doet Hella een boekje open over de plannen voor haar verdere tv-carrière. “Of je mij überhaupt ooit nog op tv kan verwachten? ‘Zeg nooit, nooit.’ Dat is altijd mijn motto”, aldus de blondine. Zo laat Hella weten dat ze denkt dat ze best heel goed zou kunnen zijn in een programma zoals Expeditie Robinson.

Maar ook De Bachelorette wordt verrassend genoeg genoemd door de ex-housewife. “Ik bedoel, ik ben alleen maar aan het werk. Dus een leuke nieuwe man kom ik ook niet echt tegen.” Oh my! Hoe leuk zou dat zijn?

Terugkeer in TRHOAMS

Maar ook een terugkeer in TRHOAMS sluit de realityster niet uit. “Wie weet ook ooit nog wel eens een keer weer The Real Housewives of Amsterdam“, zegt ze. Maarre, ook maakt Hella meteen duidelijk dat dát er op de korte termijn helaas niet in zit. “Maar voor nu focus ik me op m’n bedrijf”, sluit ze haar verhaal af.

Exit

Eerder deze week kondigde Hella haar vertrek uit de serie aan met een openhartig bericht op Instagram. “Om maar meteen met de deur in huis te vallen, schreef Hella: “Na twee onvergetelijke seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam, waar ik enorm van heb genoten, heb ik in goed overleg besloten niet deel te nemen aan het komende seizoen.”

“De afgelopen twee jaar waren, zoals jullie allemaal hebben kunnen zien in de serie, een absolute rollercoaster met vele hoogtepunten maar ook enkele dieptepunten, zowel privé als zakelijk”, deelde ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELLA HUIZINGA (@hellahuizinga)

De ondernemende partyplanner gaf aan dat ze het steeds moeilijker vond om de show te combineren met haar eigen ondernemingen, en daarom komt er na twee seizoenen een einde aan haar TRHOAMS-avontuur. Sad!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @hellahuizinga | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws