Beau Jolie: de leukste Koningsdag-outfits met driekleurige flair

Geen trek in een oranje outfit? Wij halen inspiratie uit onze driekleur deze Koningsdag!

Altijd maar dat oranje…Dit jaar pakken we het anders aan met Koningsdag en kiezen we voor onze stijlvolle driekleur. Lang leve de koning!

Koningsdag

Zoals elk jaar staat Koningsdag garant voor eindeloze zeeën oranje uitgedoste feestvierders. Van concerten tot vrijmarkten en handjes schudden met Willem-Alexander, Máxima, en de rest van het koninklijk gezelschap: oranje boven, luidt het devies!

Maar goed, niet iedereen is even weg van zo’n oranje outfit. Gelukkig heeft onze vlag nog drie kleuren om je mee uit te dossen! Wij tippen de leukste must-haves.

Stijlvolle driekleur

Een beetje glamourpoes laat zich ook met Koningsdag op haar meest vorstelijk zien, non?

Dit lieftallige mini-jurkje van Gucci vinden wij sowieso een winnaar. Wellicht ook leuk als onderdeel van een outfit voor prinses Alexia?

Gucci, €1800

Om op de vrijmarkt je slag te slaan, kun je maar beter een flinke tas voor al je aankopen bij je hebben. Deze Louboutin-shopper voldoet aan alle wensen.

Louboutin, €490

Combineer ‘m bijvoorbeeld met deze sportieve sneaker met streepjes van Dsquared2 om de hele dag mee langs de kraampjes te snuffelen…

Dsquared2, €148

…Of deze fijne Louboutin-pump met een toefje goud om ’s avonds mee over de terrassen te flaneren.

Louboutin, €795

Met een beetje geluk kunnen we deze Koningsdag ook van een fijne dosis zon op onze snoet genieten. In geval van rokjesdag, tippen we graag deze mini van Staub.

Staud, €90

Ga je liever voor wat zachtere tinten? Dan is deze lieve gehaakte trui van Ulla Johnson ideaal. Lekker warm en minstens zo vrolijk!

Ulla Johnson, €490

Met de prille lente zijn laagjes altijd een goed idee, om mee aan- en uit te kleden naar wens. Dit linnen jasje van Rosie Assoulin staat net zo stijlvol gedrapeerd over je schouders of over je arm, als dat je’m aanhebt.

Rosie Assoulin, €350

Comfortabel genieten

In de zon genieten van een lunch al fresco doen we uiteraard met een chic picknickkleed in ’t gras, zoals deze van Amazon…

Amazon, €27,75

…En daar hoort natuurlijk een passend bord van Cabana bij om je poffertjes van te eten.

Cabana, €85

Kortom, genoeg leuks om je Koningsdag van een dosis driekleurige flair mee te voorzien! Mocht je écht niet zonder hint oranje kunnen: een perzikkleurige lip of een knaloranje lakje op je nagels is altijd een goede keuze. En mocht dat niet naar smaak zijn, dan tippen we een goed glas oranjebitter als accessoire. Proost!

Dit artikel is afkomstig uit de nieuwste Beau Monde. Meer modenieuwtjes of beauty-tips? Ren dan snel naar de winkel!

Productie: Sandra ten Brink | Headerbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws