Twee druppels water: op deze royal lijkt prinses Charlotte het meest

Het paar had zo een tweeling kunnen zijn!

Het sportieve karakter van haar moeder, prinses Kate, en de Windsor-looks van prins William: zo zou de jonge prinses Charlotte duidelijk trekjes van beide kanten van haar familie hebben. Een blik in de archieven laat zien hoe sterk die familiegelijkenis daadwerkelijk is met een wel héél bijzondere lookalike.

Prinses Charlotte

Prinses Charlotte kan haar jonge royal leven nog in redelijke anonimiteit doorbrengen. Ze gaat gewoon naar school – een peperdure privéschool, dat dan weer wel – en komt slechts héél af en toe opdagen bij koninklijke evenementen met haar broers en ouders.

Daar zien we dan regelmatig dat zij een soort sturende rol op zich neemt richting prins George en prins Louis. Die Wills en Kate hebben geen kluif meer aan hun zoons met het oplettende karakter van de prinses!

Lookalike

Maar een kleine duik in de archieven leert dat prinses Charlotte werkelijk het evenbeeld is van een royal die iets verder van het Wales-gezin af staat. We hebben het hier over Lady Sarah Chatto – het enige nichtje van wijlen Queen Elizabeth. Als tweede dochter van prinses Margaret en haar man Antony Armstrong-Jones staat ook Sarah niet héél vaak in de spotlights. Eerder dit jaar kwam zij wel opdagen bij de herdenkingsdienst voor wijlen koning Constantijn.

lady sarah chatto, 2024
Beeld: NL Beeld

Kinderfoto

Misschien ben je door bovenstaande foto niet meteen overtuigd – snappen we! Maar royalty-fans vergeleken een kinderfoto van Lady Sarah Chatto met een foto van Charlotte, en daaruit bleek dat de twee qua uiterlijk wel heel veel van elkaar weg hebben. Alleen qua uiterlijk trouwens, want Lady Sarah Chatto, is de achternicht van koning Charles en leidt een privéleven als schilderes, terwijl Charlotte na broertje George de derde in lijn naar de troon is.

Sarah Chatto trouwde in 1994 met Daniel Chatto, met wie ze twee kinderen kreeg: Arthur Chatto en Samuel Chatto. Met name oudste zoon Arthur hebben we al verscheidene keren op social media voorbij zien komen. Zo plaatste hij bijvoorbeeld geregeld foto’s van zijn sixpack. Helaas heeft de hunk zijn Instagram-account tegenwoordig verwijderd.

Bron: Express | Beeld: Brunopress, Twitter

Laatste nieuws