Behind the scenes: Tjitske Reidinga deelt foto vanaf set Gooische Vrouwen

De iconische Gooische vriendinnen eindelijk weer bij elkaar: zo zien we het graag.

De opnames van het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen zijn momenteel in volle gang. Natuurlijk zijn we razend benieuwd naar het eindresultaat, maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben. Gelukkig deelt Tjitske Reidinga alvast een kleine sneak peek van behind the scenes.

Sneak peek

Op Instagram deelt Tjitske (Claire van Kampen) een foto met Linda de Mol (Cheryl Morero), Susan Visser (Anouk Verschuur) en Lies Visschedijk (Roelien Grootheeze). De vrouwen zijn goed gekapt en overduidelijk bezig met opnames van het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen. “Van deze vrouwen hou ik zoveel”, schrijft Tjitske bij het gezellige kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tjitske Reidinga (@treidinga)

 

Alles in bloei

Dat de opnames in deze periode worden gemaakt is overigens geen toeval. “In het Gooi moet het altijd groen zijn”, verklaarde journalist Rob Goossens eerder in De BLVD Podcast. “Ze kunnen pas filmen als er bladeren aan de boom zitten.”

En inderdaad: als we terugdenken aan de eindeloze afleveringen van Gooische Vrouwen die we hebben verslonden, kunnen we maar weinig momenten bedenken waarop het zonnetje niet scheen. Wonder boven wonder was het altijd lekker weer in het Gooi en stonden de tuinen volop in de bloei. Toeval was dat duidelijk niet, want alle seizoenen blijken in het voorjaar opgenomen. Nu geeft dit in Nederland natuurlijk niet altijd de garantie op mooi weer, maar daar zal een enorm budget voor de nodige lampen dan wel weer aan hebben bijgedragen.

Als vanouds

Net als in de oude seizoenen, neemt ook nu Will Koopman de regie op zich. “Het is geweldig om allemaal weer bij elkaar te komen en samen in de karakters te duiken waarvan heel Nederland zich nog steeds afvraagt hoe het vandaag de dag met ze gaat”, deelt zij over de opnames die momenteel gaande zijn. “De eerste draaidagen waren natuurlijk even wennen en ook spannend, maar het ‘Gooische Vrouwen’ gevoel is weer als vanouds.” Dat belooft veel goeds!

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @treidinga 

Laatste nieuws