Zien: prinses Beatrice op kraamvisite

Lief!

Wanneer een van je beste vriendinnen net is bevallen, kun je bij een kraamfeestje natuurlijk niet ontbreken. Zo geldt ook voor prinses Beatrice, die op kraamvisite ging bij goede vriendin Alice Naylor-Leyland. De royal mom van een kindje kwam op kraamvisite bij de familie om het vierde kind van haar vriendin te verwelkomen. En dat leverde te leuke beelden op!

Speciaal

In een kakigroene japon werd Beatrice gespot terwijl ze poseerde voor een groepsfoto op de Instagrampagina van haar vriendin, ondernemer Alice Naylor-Leyland. Samen met haar styliste Olivia Buckingham, modeontwerpster Emilia Wickstead, hoofdredacteur van de Britse Vogue Sarah Harris en socialite Poppy Delevingne, was ze te zien op het bezoek van de pasgeboren Margot.

“De mooiste dag waarop we Miss Margot verwelkomen. Bedankt liefste @eagletta voor deze vrolijke groep en bedankt @carorupert voor al het lekkers. Zelden zou ik iets helemaal opnieuw willen doen, maar dit was zo speciaal. Bedankt, bedankt Meiden”, schreef Alice in het bijschrift.

De kleine Margot, in een rompertje met witte kanten kraag, genoot van de knuffels van alle gasten in de ruimte gevuld met decoratieve letterballonnen die haar naam spelden en pastelkleurige ballonnen in de vorm van een bloem.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ALICE NAYLOR-LEYLAND (@mrsalice)

Gezin

De ondernemer Alice heeft haar eigen huishoud merk en blog, Mrs Alice, en ze is al langere tijd vriendinnen met Beatrice. Alice heeft drie oudere kinderen, Billy, Nancy en Felix met haar man, Thomas Philip Naylor-Leyland. Beatrice heeft met haar man, Edoardo Mapelli Mozzi, één dochter, Sienna. Edoardo heeft ook nog een zoon Christopher Woolf, beter bekend als Wolfie.

Steun

“Welkom in de wereld, kleintje. Het was een reis om je in onze armen te sluiten, maar we zijn zo dankbaar dat je er bent”, schreef Alice al eerder, na de komst van Margot op haar Instagram. Hierin deelde ze openlijk haar verhaal over haar moeilijke reis om zwanger te worden. “Maar vanwege te veel complicaties, tegenslagen en miskramen en toen we te horen kregen dat ik het niet langer kon dragen, besloten we de wereld van het draagmoederschap in te gaan.”

“Zonder de vriendelijkheid en moed van onze dierbare surrogaat en de geniale moderne wetenschap die ons eigen embryo gebruikt, zouden we hier niet zijn. Het is een waanzinnige reis geweest, maar nu we er zijn, kan ik niet wachten om van elke minuut te genieten. Ik bedank iedereen voor de liefde, vriendelijkheid en de steun van die heeft geholpen ons wonder op deze wereld te brengen”, sloot ze haar bericht af.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws