Zara Tindall toont koninklijke fashion-hack tijdens Garden Party

Nooit meer met je stiletto's wegzakken in het gras!

De Royal Ascot, De Badminton Horse Trials, en de jaarlijkse Garden Parties bij Buckingham Palace – de Windsors houden van flaneren in de open lucht. Maar één mysterie hield de Beau Monde-redactie toch bezig: hoe voorkom je dat je met je torenhoge stiletto’s wegzakt in het gazon? Zara Tindall blijkt hier een handige lifehack voor te hebben!

Roze en wit

Ieder jaar trekt menig royal de mooiste en vrolijke outfits aan voor een van de prestigieuze tuinfeesten te Buckingham Palace. Begin deze maand vond de eerste editie plaats en was het nog prinses Anne die met haar vrolijke outfit de show stal. Door het slechte weer van gisteren vielen de outfits van de royal gasten iet wat in het niet, maar viel ons oog toch op Zara Tindall. Zij droeg een wit met roze look van Laura Green London en een canotier van Sarah Cant.

Garden Party Zara Tindall
Beeld: NL Beeld

Haar outfit was perfect afgestemd op die van haar nichtjes prinses Beatrice en prinses Eugenie, die ook roze en wit droegen. Beatrice viel op in een knalroze jurk met lange mouwen en een witte hoed, terwijl haar jongere zus koos voor een witte jurk met een lichtroze hoofddeksel.

Handig foefje

Hoewel een paraplu de welkome bescherming tegen de regen biedt, wordt het gras er alsnog modderig van. Hoge hakken en modder zijn nou niet bepaald een goede combinatie. Zara had daar iets heel handigs op bedacht. De kleindochter van koningin Elizabeth had namelijk stoppers onder haar pumps bevestigd zodat ze niet wegzakte in het gazon. Ideaal!

zara hakbeschermers
Beeld: NL Beeld

Een snelle speurtocht leert dat deze ‘hak protectors’ of ‘naaldhak beschermers’ ook via verschillende Nederlandse webshops wel te vinden zijn. Wat ons betreft een echte must have voor feestjes in de buitenlucht!

Garden party

Wijlen koningin Elizabeth was dol op de tuinfeesten, al gaf ze toe dat het weer ‘een beetje een zorg kan zijn’. “Nou, je hoopt dat de zon schijnt als je 8.000 mensen uitnodigt om thee te drinken op je gazon”, vertelde de koningin aan Victoria English, een lerares uit Wales, tijdens een van de feesten in 2019.

Laten we hopen dat het weer tijdens de rest van de feesten deze zomer zal meevallen. We zijn immers benieuwd naar de zomerse looks van de royals!

Bron: Nouveau | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws