Watskeburt: wat heeft Jennifer Grey allemaal aan zichzelf laten doen?

In ieder geval niet één, maar twee neuscorrecties.

Fillertje hier, een boobjob daar. Botoxje links, een neuscorrectie rechts. Wat heeft Hollywood allemaal aan zichzelf laten doen? In elke editie van Beau Monde nemen we een celeb onder de loep. Dit keer: Jennifer Grey (64), legendarisch sinds haar rol in Dirty Dancing.

Dubbele neuscorrectie

Jennifer Grey kennen we allemaal nog van haar rol in het iconische Dirty Dancing. Vanwege haar neus voelde de actrice zich ‘niet mooi genoeg’ voor Hollywood. Er zat voor haar dus maar één ding op: een neuscorrectie laten uitvoeren. Of… twee! “In de jaren negentig heb ik twee nosejobs vlak achter elkaar gehad”, onthulde Jennifer ooit. Dat bracht haar echter niet alleen positiviteit. “Ik kwam Michael Douglas – die me echt goed kende – tegen op een première, maar hij had geen idee wie ik was omdat ik er zo anders uitzag. Dat was de eerste keer dat ik na de operaties weer in het openbaar verscheen. Ik voelde me volkomen onzichtbaar. Ik heb daarna veel kritiek gehad, de wereld vond dat ik mezelf niet meer was.”

1987: Helemaal naturel als Francis ‘Baby’ Houseman, haar grote doorbraak (beeld: NL Beeld).
2024 (beeld: NL Beeld).

Tja: die kunnen we ergens wel begrijpen. Wij moesten ook even twee keer kijken naar de before- en after-foto’s. Overigens lijkt het erop dat een neuscorrectie niet het enige is dat Jennifer op haar cosmetische kerfstok heeft. We spotten ook een boobjob, wenkbrauwlift en een flinke dosis botox, maar daar rept ze zelf dan weer met geen woord over…

Bella Hadid

Vorige keer legden we op de Beau Monde-redactie het vergrootglas op Bella Hadid. Hoewel het model er anno 2024 verdacht anders uitziet dan een aantal jaar geleden, houdt ze zelf vol dat ze puur en alleen aan haar neus heeft laten sleutelen. “Mensen denken dat ik m’n gezicht volledig verbouwd heb. Dat is niet waar. Jij ziet er toch ook niet hetzelfde uit als toen je dertien was? Ik heb nooit botox of fillers gebruikt. En wie denkt dat ik mijn ogen heb laten liften, het is facetape! De oudste truc in het boek.”

Dit artikel is gebaseerd op een bericht uit de nieuwste Beau Monde. In elke editie van Beau Monde vind je volop glamour, royalty, én duiken we dus in de plastische hulp die verschillende sterren bij hun bekende snoetjes hebben ingeschakeld. De nieuwe Beau Monde ligt au moment ook overal in de schappen. 

Tekst: Sandra ten Brink | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws