slogan

Beau Monde Beauty Hotspot: Valmontbehandeling

::

Ook zo'n fan van alles wat met beauty te maken heeft? Dan kunnen we met jou praten! En dat doen we dan ook, in onze nieuwe rubriek Beau Monde Beauty Hotspot, waarin we verschillende beautybehandelingen voor je uitproberen en kijken of ze 't nu wel of niet waard zijn om te bezoeken en te betalen. Dit keer: een behandeling met Valmont producten bij Zotos Beauty Amsterdam.

Af en toe moet je je zelf eens he-le-maal in de watten leggen en dat doen we het liefst met producten waar je stil van wordt. Als jij dat ook wilt, zit je goed met de luxueuze producten van Valmont. Nu moet je weten dat  Valmont een plek in Genève is, dat profiteert van zijn bijzondere geografische ligging. De intact gebleven natuur, het zuivere water en de onvervuilde atmosfeer vormen stuk voor stuk gunstige voorwaarden voor de ontwikkeling en vervaardiging van de producten. Voel je de nature vibes al?

Celvernieuwing

Het merk onderscheidt zich doordat het zich focust op het celvernieuwingsproces, de huidcellen krijgen als het ware de opdracht om zich sneller te delen. Het Gletsjerwater in de producten bevordert de uitwisseling van weefsel en versterkt de celstofwisseling. We weten meteen: deze producten zijn anti-aging toppers! Ze bevatten eigenschappen DNA en RNA, die je huidcellen weer sterk maken en waardoor jij een jeugdige uitstraling krijgt.

Rituelen

Valmont werkt met verschillende rituelen zoals het Energie Ritueel, het Stralende Ritueel, het Versterkend Anti-rimpel Ritueel en het Hydraterend ritueel. Bij Zotos Beauty probeerden we laatstgenoemde uit. Bij deze behandeling wordt je huid gereinigd met verschillende producten zoals de White Falls reinigingsmelk en de Vital Falls tonic, waarbij het ons opviel dat dit - hooray - eindelijk eens fijne zachte tonic voor de huid is. De vitaliserende scrubcrème ruikt goddelijk naar rozen en werd opgevolgd door een net zo lekker ruikende hydraterende mist. 

Absolute topper vonden wij de Prime Renewing Pack, een schoonheidsbooster die je lekker multifunctioneel zowel als reiniging, nachtcrème en masker kunt gebruiken, maar ook van het serum van puur hyaluron voel je dat het diep in de huid trekt en zijn werk daadwerkelijk doet. Het collageen masker geeft overigens ook echt een onovertroffen resultaat - we zien na het afhalen direct dat de huid is gelift en gekalmeerd. 

We zeiden het aan het begin al: jezelf helemaal in de watten leggen betekent bij ons ook écht helemaal. De behandeling bij Zotos Beauty bevatte daarom ook nog een nek/schoudermassages, een hoofdmassage en een hand/armmassage. 

Oordeel ★★★★☆

De behandeling is zeer compleet! Bijna alle producten uit de hydrating lijn worden gebruikt en het is duidelijk dat er zorgvuldig is nagedacht over de stappen in het ritueel. Bij Zotos Beauty (die overigens net hun nieuwe studio hebben geopend op de Stadionweg) zijn ze zeer professioneel en nemen ze alle tijd voor de klant. That's how we like it! Je loopt niet alleen met een photoready skin de salon uit maar ook met een herboren gevoel. En we zeiden het aan het begin al: jezelf helemaal in de watten betekent bij ons ook écht helemaal. De behandeling bij Zotos Beauty bevatte daarom ook nog een nek/schoudermassage, een hoofdmassage en een hand/armmassage. Vraag hierom als je de total experience (en laten we eerlijk zijn: waar voor je geld) wil!