slogan

5 producten voor perfecte wenkbrauwen

::

Wenkbrauwen spelen een belangrijke rol als het gaat om hoe je gezicht eruitziet. Sterker nog, slecht onderhouden of slecht bijgetekende wenkbrauwen geven je al snel de verkeerde uitstraling. Maar goede producten zijn het halve werk en daarom selecteerden wij alvast vijf producten waar je perfecte wenkbrauwen mee creëert. 

Eerder deelden we al vijf tips voor perfecte wenkbrauwen, maar welke producten heb je nu precies nodig om die look voor elkaar te krijgen? Er zijn verschillende wenkbrauwproducten op de markt. Nu is het slechts een kwestie van uitproberen en kijken welke jij prettig vindt werken!

Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwpotlood is ideaal voor iemand die geen perfecte wenkbrauwen van zichzelf heeft. Mis je op sommige plekken haar? Dan helpt een wenkbrauwpotlood om haartjes bij te tekenen.

Wenkbrauwpomade

Een pomade is eigenlijk een soort gel in een potje. Wie houdt van strakke, aanwezige wenkbrauwen kan hier het beste mee overweg.

Wenkbrauwgel

Hebben je wenkbrauwen niet veel nodig? Kies dan een getinte wenkbrauwgel uit. Hiermee kleur je je wenkbrauwen waardoor ze er net even iets beter uitzien.

Wenkbrauwpoeder

Ga je liever precies te werk, maar houd je wel van een zacht en natuurlijk resultaat? Dan is wenkbrauwpoeder ideaal.

Wenkbrauwverf

Voor een semi-permanent resultaat is het altijd nog een optie om je wenkbrauwen te verven. Dat scheelt 's ochtends veel tijd, omdat je wenkbrauwen van zichzelf voller lijken en meer kleur hebben.

Shop hier producten voor perfecte wenkbrauwen:

Lees ook: