slogan

4 fouten waardoor donkere kringen verergeren

::

Sommige mensen zijn blessed en hebben geen problemen als het op wallen of donkere kringen aan komt, anderen hebben slechte genen of maken de volgende fouten waardoor donkere kringen juist nog erger worden. Maar wat moet je dus vooral niet doen om dit te voorkomen? Wij noteerden het voor je.

Fout 1: je verwijdert oogmake-up niet goed genoeg

Verwijder je je oogmake-up niet goed genoeg? Dan hoef je niet raar op te kijken dat die donkere waas onder je ogen gewoon een restje mascara en eyeliner is. Vergeet daarom niet om je ogen te reinigen voordat je 's ochtends aan de slag gaat met je routine.

Fout 2: je gebruikt de verkeerde concealer

In sommige gevallen kun je niets anders doen dan de donkere kringen verbergen met concealer. Maar werkt dat zelfs niet? Dan ligt het misschien aan het feit dat je de verkeerde concealer gebruikt. Zorg ervoor dat de kleur hetzelfde is als je huidskleur of een tikkeltje lichter én dat het goed dekt. Een Touche Éclat werkt dan niet goed genoeg.

Fout 3: je gebruikt alleen foundation onder je ogen

Nog 'erger': alleen maar foundation onder je ogen gebruiken. Foundation is perfect om de huid te egaliseren, maar dekt niet voldoende om als concealer te dienen. Je zou het ook niet over concealer hoeven gebruiken.

Fout 4: je eet te veel zout

Zoals je waarschijnlijk weet zorgt zout ervoor dat je vocht vasthoudt, maar het is ook een boosdoener als het gaat om donkere kringen. Kook daarom zoveel mogelijk vers en voeg slechts een kleine hoeveelheid zout toe.

Lees ook: