slogan

Zó verzorg je je droge huid en hoofdhuid optimaal

::

Nu het wat kouder wordt en het winterseizoen voor de deur staat, hebben mensen met een onrustige huid en hoofdhuid nog meer last van kwaaltjes. Gelukkig kun je dan altijd nog smeren, smeren en nog eens smeren. 

Twee werelden

We zijn gek op volle, glamorous kapsels en een mooie glowy skin. Om dat te bereiken is het wel belangrijk om zowel je gezichtshuid als je hoofdhuid goed te verzorgen. Jorgen Juhldal wilde daarom kennis en kunde uit de reguliere Geneeskunde en de homeopathie combineren en een brug slaan tussen de twee werelden. Resultaat: het Deense skincare merk Juhldal, met inmiddels 40 jaar ervaring in haar- en huidverzorgingsproducten.

Probleemoplosser

Extra bijzonder is de PSO-lijn, die bevat producten die effectief zijn bij een droge, jeukende of korstvormende (hoofd)huid. De producten zijn gemaakt van de meest werkzame en natuurlijke ingrediënten, zodat het de natuurlijke balans van je huid en hoofdhuid herstelt. Zo is de PSO Special No 14-crème  een echte problem solver van hoge kwaliteit. Een laagje crème voor je de deur uitgaat vormt een extra goede barrière tegen wind en kou. Voor de hoofdhuid is er de SO Kuur-Shampoo No4 plus die je zo'n 15 minuten moet laten inwerken alvorens het uit te spoelen.

Jeugdige uitstraling

Mocht je toch aan het shoppen zijn, zoek dan ook wat uit voor die jeugdige uitstraling: het face serum FaceSerum No2 heeft heel veel actieve ingrediënten die zorgen voor een zichtbare vertraging van het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Anti-aging: het favoriete woord in ons woordenboek.

Alle Juhldal producten zijn:

- Vrij van parabenen

- Voor jouw probleem huid en/of hoofdhuid

- Voor de hele familie, ook baby's

- Voor degenen die graag de huid extra willen verwennen.

De producten zijn verkrijgbaar bij Etos.  Check hieronder onze favorieten!

Juhldal RUSH eye care, € 29,90

Juhldal RoseRain BodyCream No 22, € 67,90

Juhldal PSO Kuur-Shampoo N°4 plus+, € 23,90

Juhldal Conditioner-Kuur No 2, € 16,90

Juhldal FaceSerum No 2 AntiAgeing, € 26,90