slogan

Buddy Vedder: "“Ik was op slag verliefd. Maar zij dacht: hoe oud ben jij precies?"

::

Hij vindt zichzelf niet de hunk die de meidenbladen hem noemen. Bovendien: zanger/acteur/presentator Buddy Vedder (24) is helemaal happy met zijn meisje.

Productie & tekst NICOLE GABRIËLS foto’s ESTER GEBUIS styling BJÖRN FRANKE visagie MARIJE ROSENBACH

LEES OOK: Buddy Vedder hoopt op lange relatie met vriendin

Wat is jouw definitie van geluk?`
"Dat gaat over samenzijn met Ginny, mijn vriendin. Geluk is samen oud worden met haar en ooit lieve, leuke, gezonde kinderen mogen krijgen. Dat is waar het leven over gaat, wat belangrijk is. De rest is ondergeschikt. Ginny is professioneel danseres en choreografe. Drie jaar geleden ontmoette ik haar bij de opnames voor ‘Dance dance dance’. Ik was op slag verliefd, zij dacht ongetwijfeld: hoe oud ben jíj precies? Ik heb haar ervan overtuigd dat ik best een leuke guy ben en hier zijn we. De aanhouder wint. We schelen niet eens zoveel: twee jaar. Maar ik zie er jonger uit nu. Dat komt door een rol in een serie waarvoor mijn baard eraf moest. Vindt Ginny niet leuk, want ze houdt van mijn baardje.”

Van wie kreeg je recent een compli­ment?
“Van mijn vriendin. We zijn complimenteus naar elkaar, dat vinden we belangrijk. Onze waardering voor de ander spreken we uit. Wat zie je er goed uit, wat deed je die job lekker, wat fijn dat je het vuilnis hebt buitengezet. De meeste complimenten van Gin krijg ik als ik thuis pianospeel. Of als ik dat - in haar ogen - sexy baardje weer heb.”

Wie of wat is de grootste liefde in je leven?
“Ginny! Ik wist niet dat ik dat kon, me zo vroeg aan iemand binden. Maar toen kwam zij in mijn leven. Uit eten of tijdens vakanties fantaseren we over de toekomst. Als danseres moet ze haar inkomen grotendeels vergaren tussen haar 16de en 32ste. In die tijd is er weinig ruimte voor onze kinderwens, dat weten we. Erover praten is al leuk.”

Meer lezen over Buddy Vedder? Het grote interview met hem staat in de nieuwe Beau Monde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaloersmakende foto’s part 1 #vacanciones #zon #zee #strand #deleventj #klef

Een bericht gedeeld door Buddy Vedder (@buddyvedder) op

BRON: BEAU MONDE, BEELD: BSR AGENCY