slogan

Cheryl Cole hoopt op tweede kind, maar zonder partner

::

Toen Cheryl Cole en ex-liefje Liam Payne net aan het daten waren, werd de zangeres zwanger van haar eerste kindje. Hoewel Cheryl op het moment geen relatie heeft, sluit ze een tweede kind niet uit.

LEES OOK: Fans raken niet uitgepraat over 'nieuw' gezicht Cheryl Cole

Kinderwens

"Je hoeft niet per se in een relatie te zijn", vertelt de 35-jarige zangeres aan Stella Magazine. "Ik heb een vriend die twee kinderen heeft gehad door middel van donoren, niet alles moet conventioneel zijn. Je kan jaren besteden aan het zoeken naar de juiste man, vervolgens wachten op de perfecte timing om zwanger te raken, en dan blijkt achteraf toch dat deze man de verkeerde is." De zangeres hint hier natuurlijk naar Liam. "Er zijn zeker andere routes die ik in overweging zou nemen."

Co-ouderschap

Over haar ex is ze eigenlijk alleen maar positief. Het co-ouderschap verloopt prima en Cheryl en Liam zijn nog steeds vrienden. "Liam is een geweldige vader. Als je een baby hebt, kan je niet alleen maar aan jezelf denken."

Cheryl zit twee jaar na de geboorte van Bear nog steeds op een roze wolk.. Ze houdt zielsveel van haar zoontje en doet er alles aan om hem gelukkig te maken. Wie weet doet ze dit over een tijdje ook voor haar tweede.

BRON: STELLA-MAGAZINE, BEELD: BSR AGENCY