slogan

Deze celebs zorgen ervoor dat ze er warmpjes bij zitten

::

Een onuitputtelijke geldbron hebben, maar toch leven met een low budget? Nee, niet iedere celeb smijt z'n centjes over de balk. Hoewel ze zichzelf (uiteraard) wel de nodige luxe gunnen.

Als je aan celebrity's denkt, denk je aan over de top lifestyles met jachten, privé vliegtuigen en villa's met zwembaden. Want waarom zou je hard werken voor al die miljoenen, als je dat geld niet kunt laten rollen? Die mega garage bij je mansion heb je tenslotte niet om een werkbank neer te zetten. Die moet gevuld worden met de meeste luxe, dure bolides. Toch zijn er celebs die, ondanks hun dik gespekte bankrekening, vrij sober leven.

Big spender

Ed Sheeran – toch een van de best verdienende zangers – zorgt er wel voor dat hij geen big spender wordt, door zichzelf elke maand zakgeld te geven. Met duizend doller per maand kan hij prima rondkomen. Grammy-winnares/countryzangeres Carrie Underwood hoeft allang niet op centjes te letten, maar is nog altijd dol op couponnetjes knippen en doet lekker zelf haar boodschappen. Net als filmster Kristen Bell, die voordeeltjes zoeken tot topsport heeft verheven.

Celebs

Genoeg celebs die failliet zijn gegaan door hun lifestyle, maar deze celebs zorgen er wel voor dat ze er altijd warmpjes én bewuster bij zullen zitten. Wil jij ook geld achter de hand hebben voor (onverwachte) situaties? Binnen een bepaald limiet onbeperkt kunnen opnemen? En wil je bewuster leven én extra kosten mijden? Ga dan eens hier kredieten vergelijken. Dan kun jij ook spenderen als een (verantwoorde) celeb.