slogan

Echtgenote Barry Hay spoelt pakjes coke door de wc

::

Dat Barry Hay niet de braafste is, zal niemand verbazen. Gelukkig houdt zijn vrouw Sandra hem in toom.

En da's ook wel nodig, zo zegt bij zelf in VIVA. "Want anders ga ik in excessen.” De zanger geeft aan soms in 'zo'n vieze cirkel' te belanden, waar hij dan vervolgens moeilijk uitkomt omdat hij z'n kater probeert de verdrinken. "En die katers worden steeds erger. Na een paar dagen begin je te verloederen. Sandra kan dat heel goed remmen. Soms giet ze alle drankflessen leeg. Of spoelt ze pakjes cocaïne door de wc. Dan sta ik daar beteuterd naast, als een klein jongetje dat billenkoek heeft gehad. Maar ik weet dat ze gelijk heeft. Ik voel me ook beter als ik geen kater heb.”

Correctie

Dat impulsieve vindt Hay soms ook best lekker, maar dat heeft voordelen en nadelen. "Het is best lekker als kind door het leven te gaan. Kinderen zijn open en impulsief, dat is het leuke. Maar kinderen moeten ook gecorrigeerd worden en dat doet Sandra dus bij mij”, aldus de zanger.

Barry en Sandra zijn meer dan dertig jaar samen. Dan is het ook niet gek dat de rocker zegt niet meer zonder zijn vrouw te kunnen. "Een tijdje geleden was San ernstig ziek, er was zelfs sprake van dat het misschien écht ernstig kon zijn. Die gedachte, dan zou ik… ik weet niet wat. Ik kan niet zonder Sandra.”

LEES OOK: Barry Hay doet opmerkelijke uitspraak over dronken Willem-Alexander

BRON: VIVA, BEELD: ANP