slogan

Love the Look: Máxima in een glitterjurk

::

Celebs dragen dagelijks prachtige jurken van de meest dure en bekende designers. Sommigen kiezen vooral voor een neutrale jurk, maar veel stralen ook in een opvallende glitterjurk. Máxima is er ook niet vies van en het staat haar (uiteraard) geweldig. 

LEES OOK: White on! 7 x koningin Máxima in het wit

Máxima en Willem-Alexander waren ook dit jaar weer aanwezig bij het Koningsdagconcert in Amersfoort. Voor deze gelegenheid koos de koningin voor een feestelijke glitterjurk (van Claes Iversen) en dat is een oude bekende. Ze droeg 'm vorig jaar namelijk ook al naar het 5 mei-concert. Hier staat Máxima overigens bekend om. Ze draagt vaker kleding voor de tweede keer (net als ieder ander mens eigenlijk doet). 

Glitterjurk

En glitterjurken staan eigenlijk altijd wel mooi. Denk aan een celeb op een rode loper die een lange, strakke glitterjurk draagt. Vaak zijn dat ook de sterren die opvallen die avond en waar veel over gepraat wordt. Nu is het alleen niet zo dat je per se een celeb moet zijn om een mooie glitterjurk te kunnen dragen. Ga zelf eens voor een sprankelend jurkje deze zomer. Of voor een lange, glitterjurk voor een feestje. Je steelt gegarandeerd de show!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door European Royal Families (@europeroyals) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) op

BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM