Bruce Jenner is een vrouw

De 65-jarige Bruce Jenner, voormalig Olympisch atleet en ex van Kris Jenner, is er openlijk voor uitgekomen dat hij zich...

De 65-jarige Bruce Jenner, voormalig Olympisch atleet en ex van Kris Jenner, is er openlijk voor uitgekomen dat hij zich meer vrouw voelt dan man. Bruce vertelde dit in een interview met Diane Sawyer van ABC News (bekijk de video hierboven).

Bruce Jenner - vrouw - transgender Bruce Jenner is een vrouw © Brunopress

Het was erg dapper van Bruce om zo open en eerlijk te vertellen over zijn transgenderitiet, zijn kinderen zijn dan ook erg trots op hem. Zo tweette dochter Kylie Jenner het volgende:

Kendall Jenner deelde onderstaande foto op Instagram, van iets wat ze schreef over haar vader toen ze nog een kind was:

I wrote this in 5th grade… nothing has changed. ?? Een foto die is geplaatst door Kendall Jenner (@kendalljenner) op

En ook stiefdochter Kim Kardashian uitte zich op Twitter positief over het interview:

Ook andere celebrities waren onder de indruk van Bruces outing. Onder andere zangeressen Ariana Grande en Lady Gaga en presentatrice Oprah Winfrey betuigden hun steun:

Er zal zelfs een documentaireserie over het leven van Bruce als transgender komen op E! News. Maar volgens TMZ.com zijn zijn zonen Brody, Brandon en Burt Jenner en stiefdochter Kim Kardashian niet erg blij met deze serie. Ze vinden het knap dat hun vader in het interview eerlijk was over zijn transgenderiteit, maar willen hem waarschijnlijk gewoon beschermen tegen negatieve commentaar en neppe steun. Zo postte Burt Jenner het volgende op Twitter:

Vind het moeilijk om niet een paar mensen aan te vallen die eerst geen supporters waren, maar nu doen alsof ze dat altijd waren.

Als het aan Bruce ligt zal de documentaire echter wél uitgezonden worden. Een dapper mens, die Bruce. Vind je niet?

Laatste nieuws