Dit nieuws over de Toppers zag je niet aankomen

Aankomende weekend is het weer tijd voor 'Toppers in concert' met Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger. Toc...

Aankomende weekend is het weer tijd voor ‘Toppers in concert’ met Gerard Joling, Jeroen van der Boom en RenĂ© Froger. Toch zal dit de laatste keer zijn dat de Toppers optreden in deze samenstelling, er komen veranderingen aan.

Gerard Joling kondigde de nieuwe samenstelling aan in een interview met radio 538-dj Edwin Evers. Hij zegt: ‘Ze schieten me echt dood als ik er iets over zeg. Maar er gaan er twee uit en er komen twee nieuwe in, meer kan ik echt niet zeggen, want dan breekt de pleuris uit.’

Het is dus nog niet zeker wie er bij gaan komen, maar het is wél zeker dat er twee weggaan (zie video ?).

“Na twaalf jaar en veertig uitverkochte shows is het tijd voor iets nieuws,” aldus Jeroen van der Boom. Wat dat nieuws precies is, maakten de Toppers gister bekend in RTL Late Night:

Wat blijkt: het geheime nieuws waar Gerard Joling zo geheimzinnig overdeed is eindelijk out in the open. En er gaat niemand weg en de Toppers stoppen ook niet. Er komen gewoon wat activiteiten bij. Zo geven ze in dezelfde samenstelling een kerstconcertreeks om hun 12,5-jarig jubileum te vieren. De kerstconcerten zullen plaatsvinden op 20, 21, 22, 23 en 24 december, kaartverkoop start vanaf 16 mei.

Lees ook:

Laatste nieuws