J.Lo is voor 40 miljoen aangeklaagd door een oud-stripper

De vrouw (Samantha Barbash) was namelijk 'de inspiratie' voor het personage dat J.Lo speelt in de film: the hustlers. Ze klaagt het productiehuis van Lopez aan en wil volgens People 40 miljoen dollar zien...

De vrouw (Samantha Barbash) was namelijk 'de inspiratie' voor het personage dat J.Lo speelt in de film: Hustlers. Ze klaagt het productiehuis van Lopez aan en wil volgens People 40 miljoen dollar zien. 

LEES OOK: Jennifer Lopez vertelt hét verhaal achter de iconische groene Versace jurk

Ramona Vega

De film Hustlers is gebaseerd op een verhaal van New York Magazine uit 2015. Deze ging over een groep strippers, die klanten drogeerden en er vervolgens met hun creditcardgegevens vandoor gingen. Jennifer is de producent van de film en speelt tevens de hoofdrol. Volgens Samantha Barbash is het personage (Ramona Vega) op haar gebaseerd en hiervoor wordt zij nu uitgebuit. 

Laster

Ook vindt Samantha dat de makers haar onterecht neerzetten als bepaald personage en zich schuldig maken aan laster. Vega gebruikt in de film namelijk drugs, die zij deelt met haar dochter. 

Geen toestemming

De producenten zouden wel toestemming hebben geprobeerd te vragen aan de vrouw, maar toen zij weigerde zijn ze onverstoord verder gegaan met de opnames. Het geëiste geldbedrag bestaat voor de helft uit een schadevergoeding, anderzijds uit een strafsom. Jennie heeft tot op heden nog niet gereageerd op de claim…

BEELD: FACEBOOK, GETTY IMAGES

Laatste nieuws