slogan

Nieuwe schokkende details in zaak Frank Masmeijer

::

De zaak rondom voormalig tv-presentator Frank Masmeijer heeft ons al enige tijd in de greep. Maar net nu er bijna een einde aan de grootscheepse drugszaak lijkt te komen, komen er toch nog nieuwe details naar buiten die zelfs voor zijn advocaat een complete verrassing zijn.

Valse bestelbrief

De ouders van Franks neef Yoshi kregen onlangs het boek Frank en Vrij in handen, waarbij de voormalig quizmaster beweert dat hun zoon een sleutelrol zou hebben in de beroemde zaak. Iets waar Eddy en Sanny allebei enorm van zijn geschrokken.

"Wij willen ons verhaal kwijt, omdat onze zoon kapot wordt gemaakt in dit boek. We zeggen daarmee niet dat Yoshi onschuldig is, want hij heeft een valse bestelbrief afgeleverd, dat staat vast", laten ze in weekblad Privé weten.

Haven

Toch zou Frank ook veel details naar buiten hebben gebracht, die volgens Yoshi's ouders volledig onwaar zijn. "Yoshi zou bijvoorbeeld als heftruckchauffeur in de haven fungeren. Dat klopt al niet, hij rijdt helemaal niet op een heftruck. Hij werkt op dezelfde afdeling als mijn man en heeft niets met heftrucks van doen". 

Ook laten de twee weten dat Franks bewering dat Yoshi twee criminelen de haven binnengesmokkeld zou hebben totaal niet klopt. "Hij zou hen een oranje overall hebben aangetrokken en ze een rondleiding hebben gegeven. Yoshi zegt dat dit nooit is gebeurd en ik geloof hem", aldus één van Yoshi's ouders.

Wat deze nieuwe details met de zaak gaan doen, is nog even afwachten, want over twee dagen wordt de inmiddels bekende zaak dan eindelijk afgesloten...

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP