slogan

Simon en Annemarie Keizer trouwden in het geheim

::

Simon en Annemarie Keizer zijn inmiddels alweer zeven jaar gelukkig getrouwd en hebben een dochtertje die bijna twee wordt. De dag van de bruiloft zelf werd geheim gehouden voor de media en Annemarie legt nu op Instagram uit waarom.

LEES OOK: Anna Nooshin gaat trouwen

Het stel kent elkaar al vanuit de tienerjaren, is al veertien jaar samen en zeven jaar getrouwd. Die bruiloft werd overigens niet in het openbaar gevierd. In een besloten kring gaven Simon en Annemarie elkaar het jawoord en daar kwam later nog best veel heisa van, terwijl ze het in eerste instantie helemaal niet zo geheim wilden doen.

Omstandigheden

Volgens Simon en Annemarie liep het door verschillende omstandigheden zo, dat het als geheim werd gezien. 'Zo goed als niemand was hiervan op de hoogte. De échte grote dag hadden wij namelijk gepland staan op 12 mei 2012. Op dié dag zou de ceremonie plaatsvinden in een bos op een landgoed in Velsen-Zuid', schrijft Annemarie onder haar Instagram.

Besloten

Het stel hoorde dat dit niet kon doorgaan en daarom werd alles naar een maand eerder verplaatst. 'Omdat we hoorden dat daar niet ‘officieel’ getrouwd mocht worden, besloten we dát deel als formaliteit eerder plaats te laten vinden. En wel op vrijdag de 13e april, om 13.13 uur. Dat was enkel en alleen in het bijzijn van onze ouders, zussen, zwagers en mijn opa & oma. Kees Tol was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden. Omdat we het als formaliteit zagen was het nooit onze bedoeling dit naar buiten te brengen', schrijft ze.

Actie

Toch liep alles anders dan gepland en werd het stel meteen gespot. Simons manager wist ook van niets. Hij belde hem op en zei: ‘Je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd’. Simon bevestigde dit. Niet iedereen kon deze actie waarderen. 'Een actie die wij nooit als ‘actie’ hebben gezien, maar als een super intieme privé-aangelegenheid.' Fun fact..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM