slogan

Zo vierden de BN'ers pakjesavond

::

Vandaag verlaat de Sint helaas ons land weer,  maar gelukkig zijn de BN'er kids gisteren enorm verwend. Daar deelden de ouders enorm schattige kiekjes van.

André Hazes 

Het 1-jarige zoontje van André en Monique vierde dit jaar voor het eerst Sinterklaas op de crèche, De kleine André wist niet wat hem overkwam, maar was zoals altijd enorm vrolijk. Hoewel de meeste kinderen een beetje schrikken van de drukte en liever ver bij de Sint vandaan blijven kruipt André gewoon bij Piet op schoot. Het kan niet anders dat hij braaf is geweest het afgelopen jaar en genorm is verwend met cadeaus. 

 

Hartjes!❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Nicolette van Dam 

De dochtertjes van Nicolette van Dam hebben hun mooiste outfit uit de kast getrokken voor de Sint, in hun prinsessenjurken luisteren ze goed wat hij ze te vertellen heeft. Altijd spannend, want zijn ze wel lief geweest dit jaar? Nicolette mocht even later ook nog even bij de Sint op schoot komen maar werd er een beetje ongemakkelijk van zoals ze zelf zei. Ze wist natuurlijk al wat haar boven het hoofd hing: weinig pakjes. 

 

Heerlijk avondje is gekomen... 🎁 #sinterklaas #piet #pakjesavond

A post shared by Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) on

Nick Schilder 

Jackie, het dochtertje van Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten neemt het heft liever in eigen handen. Ze is verkleed als Sinterklaasje en denkt vast op deze manier haar eigen cadeautjes veilig te stellen. Slim gedacht maar daar trapt de Sint natuurlijk niet in. 

Demy de Zeeuw

Het dochtertje van voetballer Demy de Zeeuw en zijn vrouw Danielle is dit jaar erg lief geweest en heeft daarom een brede lach op haar gezichtje. Ze weet wel hoe laat het is: tijd voor nieuw speelgoed. De cadeaus staan gedeeltelijk naast de Sint uitgestald, ze is zo te zien flink in de watten gelegd..

 

Bij Sinterklaas op schoot!. ❤ #heelliefgeweestditjaar

A post shared by By Roqi (@byroqi) on

Lieke van Lexmond 

De kinderen van de voormalig GTST-actrice wachten met smart op een bezoekje van de Sint en zijn pieten. Starend voor het raam houden ze de voordeur goed in de gaten, want je weet maar nooit wie er ineens aanbelt...

Vol verwachting klopte ons hart.... #Sinterklaas&Piet #nostalgie #tradities #love ❤️

A post shared by Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) on

Leontine Borsato 

Leontine mag dan wel geen kleine kinderen meer hebben maar heeft alsnog genoten van haar pakjesavond. Marry nodigde de hele familie uit om bij haar langs te komen en dat zorgde voor een drukke boel. De hapjes op tafel verklappen dat ze wat met z'n allen hebben gegeten.

 

5 December bij @mary_borsato Heerlijk avondje! #Sinterklaas #familieavond #loveit

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on

LEES OOK: Vriendin André Hazes werd niet 'natuurlijk' zwanger

BRON: SHOW BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM